Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
vpn programchici
STRANA 1 OD 1
p4YS3r vpn programchici 20.01.2012. 19:16 T42708

status: user
broj poruka: 66
interesuje me da li neko zna/ima/koristi neki ovakav programchic? neshto tipa hamachija a da nije hamachi .s jer mi se proshla 2 puta, kad sam ga instalirao, komp zarazio teshkim virusima, tipa, nestaje 1 po 1 driver etc... ne bih ga preporuchio e.e
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx ... 20.01.2012. 19:22 #392414

broj poruka: 2931
http://openvpn.net/

imarkovic Re: vpn programchici 20.01.2012. 21:53 #392447

broj poruka: 19022
hamachi? hamachi ti je jedan od najproverenijih programa u tu svrhu, a virusi koje si dobio sigurno nisu bili od njega, vec mi je samo logicno da si skinuo nesto deseto.. za vpn je dobar ovaj openvpn, a meni je jedan poljski programer preporucio SchrewSoft Vpn, a ako postoji mogucnost najbolji je CiscoVPN uz Cisca.. uvek je tu TeamViewer kao remote

:: interesuje me da li neko zna/ima/koristi neki ovakav programchic? neshto tipa hamachija a da nije hamachi .s jer mi se proshla 2 puta, kad sam ga instalirao, komp zarazio teshkim virusima, tipa, nestaje 1 po 1 driver etc... ne bih ga preporuchio e.e
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs