Znaci treba mi program koji ce da mi detektije komponente sistema ( kao Everest Ultimate sadasnja Aida 64 ) i da mi pronadje na netu odgovarajuce drivere za doticne komponente ( nesto na foru Driver Detectiv a ) Unapred HVALA POZZ Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Everest tu radi za sva pare, sad jedino ako nemas neke ISO dinosauruse u makini.
Evo ti jos Speccy i Unknown device identifier pa probaj sa njima, a ta govna od driver detektiva preskoci u sirokom luku, nace ti on al da ne kazem sta....!
na brzim odgovorima. Ako bi neko mogao da mi posalje valjanu verziju everesta na mail bio bih mu zahvalan posto onu 5.6 sa njihovog sajta kad instaliram neke reci su na engleskom a ostale su samo heroglivi ,a shto se driver detectiva tice jednom sam se sj**ao i vise nikad.
Unapred i josh jednom HVALA POZZ Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Broj postavljenih tema: 60392. Broj poslatih odgovora: 647384. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.