Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Bs Player zvuk
STRANA 1 OD 1
micacica Bs Player zvuk 26.12.2011. 20:25 T42251

status: user
broj poruka: 46
Skinuo i instalirao najnoviji bs, nista nisam dirao sto se kablaze tice niti podesavanja a desava se sledece, nazad zabodeni zvucnici a napred u front audio sluske, u svim drugim programima i win-u, igrama zvuk normalan dok pod bs-om zvuk dosta prigusen kad pustim neki film, kad pojacam zvuk na max jedva se i nadzire, kad iscupam sluske iz front audio panela zvuk normalne jacine na zvucnicima a isto i kad zabodem sluske pozadi umesto zvucnika, znaci problem je samo bs i front audio hd, zna li neko koja caka je u pitanju?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Bs Player zvuk 27.12.2011. 10:27 #387183

broj poruka: 19033
si cackao podesavanja u BS-u sto se tice Audio/codec podesavanja..? koji paket kodeka si instlirao?

:: Skinuo i instalirao najnoviji bs, nista nisam dirao sto se kablaze tice niti podesavanja a desava se sledece, nazad zabodeni zvucnici a napred u front audio sluske, u svim drugim programima i win-u, igrama zvuk normalan dok pod bs-om zvuk dosta prigusen kad pustim neki film, kad pojacam zvuk na max jedva se i nadzire, kad iscupam sluske iz front audio panela zvuk normalne jacine na zvucnicima a isto i kad zabodem sluske pozadi umesto zvucnika, znaci problem je samo bs i front audio hd, zna li neko koja caka je u pitanju?
tortojed Ja znam koja je `caka` u pitanju: BS je neopevana šitina od plejera 27.12.2011. 23:28 #387358

broj poruka: 11003
Kad već postoji `GOM` plejer (koji je krš od plejera), BS bi trebalo prekrstiti u `GOVN` plejer...

imarkovic Re: Ja znam koja je `caka` u pitanju: BS je neopevana šitina od plejera 28.12.2011. 08:53 #387399

hahahah, tortojede, ima jedan madjarski izraz za ovaj tvoj komentar, `serešešeš` ako oces BS nauci da ga koristis, a GOM je odlican player, nije vrhunski ali je odlican, ajde nadji ti meni jedan player koji ovako dobro bukvalno za SVAKI film nadje prevod bez po muke i turi ga u folder sa filmom.. ima raznih audio/video podesavanja, titl/podesavanja, sta mu fali jb ga ti?? ajde sta mu fali, ja ga koristim godinama, jes da je bagovao u pocetku, ali sad je ispeglan skroz, mada me malo smorio pa sam instlairao ovaj PotPlayer, nekako ima neki accelerated zvuk i video, moze to da se nabudzi u ostalim plejerima ali ovde je vec nabudzeno

:: Kad već postoji `GOM` plejer (koji je krš od plejera), BS bi trebalo prekrstiti u `GOVN` plejer..
::
tortojed `jes` bagovao na pocetku...` , to je ta Beskrajna Priča. Svi hvale taj 28.12.2011. 12:14 #387436

i taj softver, useravaju se od sreće, a onda se, posle dve-tri godine `prisete` i priznaju da je, doduše, taj program jeo gowna `ali to je bilo davno, tamo negde pre dve-tri godine a SADA, joj!, sada to raaaaddiiii, joj, i sve mooda `ladi...`. Pa će jednoga dana, recimo u leto 2015. neko opet da kaže: `dooobar je ovaj BleS plejer, jeste da je ona verzija iz 2012. bila bagovita...`...
Tvrdim da su PRAVI plejeri: KM (i njegov klon Pot- Daum), VLC, Media classic. BS je nepouzdan, masa ljudi je sa raznim njegovim izdanjima i verzijama iskusila zamrzavanja, isčezavanje tona itd., te ne radi sa ovim video kodekom ili formatom kako treba, te ne radi sa onim audio kodekom... DJUBRE od plejera. Šitina... GOM je za devojčice (i metrosekdualce) jao, što mu je PRESLADAK interfejs, aj, aj, aj! Ona šapica je tako slatka, pravi MECA, ljubi ga braca...

Dexter013 BS 28.12.2011. 12:22 #387439

broj poruka: 17094
@intel mudzhedin

BS koristim godinama za diVi x :) i za dvd filmove, ne lozim se na blue ray i slicno pa ne znam kakav je sto se toga tice, nikad problem za zvukom slikom, zamrzavanjem i bilo sta slicno.

@micacica
Isprobaj taj isti scenario sa bilo kojim drugim plejerom, windows , windows clasic ili neki treci, ako se uvek desava to ti je nesto do same konfiguracije zvuka u windowsu a ne do player-a.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Auuu, pardone mua! Sad tek vidim da se radi o cica-maci! Oprosti 28.12.2011. 12:31 #387442

dušice draga, htedoh da kažem: kako je DIVAN ovaj BleS plejer, dizajniran baš kao Barbikica, suknjica od svile...
`Tamo su kuće od čokolade, prozori su od marmelade....Tamo se sve raduje...`

Tristram Re: 28.12.2011. 14:09 #387463

broj poruka: 1872
Poseti me jedne noći,
obnažena dobra vila.
Dlačice joj stidne behu,
ko u kukuruza svila.

Nosaše na jednoj dojci
šapicu od plejer GOMa,
a na drugoj prćio se
plavi krug sa BS slov`ma.

Pitaše me maznim glasom
kojoj ću da priđem marki.
A ja ti je ščepah muški,
daj mi obe sunac li ti žarki!
imarkovic Re: Auuu, pardone mua! Sad tek vidim da se radi o cica-maci! Oprosti 28.12.2011. 14:37 #387484

ma nista ja tebi ne verujem od kako si hvalio onaj Fuji sto lici na fotoaparat ne bi ti pomoglo ni sad da hvalis na sav glas AMD hahah :P

:: dušice draga, htedoh da kažem: kako je DIVAN ovaj BleS plejer, dizajniran baš kao Barbikica, suknjica od svile..
:: `Tamo su kuće od čokolade, prozori su od marmelade....Tamo se sve raduje...
Dexter013 E jbg 28.12.2011. 14:42 #387486

broj poruka: 17094
Kada torta ili sky bilo sta pozitivno kazu za AMD tad ce 100% kraj sveta,
a ne ovo svakih par godina sto najavljuju...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60394. Broj poslatih odgovora: 647394.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs