Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Pomoc za instalaciju maye 6.5
STRANA 1 OD 1
Edinac Pomoc za instalaciju maye 6.5 03.05.2007. 19:21 T4224

status: user
broj poruka: 59
Dobio sam mayu 6.5 sa crackom(lmcryptmaya.exe) koji pravi aw.dat fajl ali.Kada instaliram mayu i uradim sve iz instal loga:1./ Generate your own license file running lmcryptmaya.exe
2./ Copy your license file to c:\flexlm (create the dir if necessary) i na kraju pokrenem program on mi trazi licencu za software.Da li mi neko moze pomoci kako da resim ovaj problem?Gledao sam razne krekove na netu za program i sve se vrti oko ovog lmcryptmaya.exe
Ako neko zna kako da instaliram neka odgovori posto mi program treba za skolu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko Re: Pomoc za instalaciju maye 6.5 03.05.2007. 19:34 #17932

broj poruka: 1228
Nisam siguran za tu verziju ali nove imaju veze sa mreznom kartom. Da li imas mreznu? I da li je enabled u biosu? Tek onda mozes da ides dalje...

:: Dobio sam mayu 6.5 sa crackom(lmcryptmaya.exe) koji pravi aw.dat fajl ali.Kada instaliram mayu i uradim sve iz instal loga:1./ Generate your own license file running lmcryptmaya.ex
:: 2./ Copy your license file to c:\flexlm (create the dir if necessary) i na kraju pokrenem program on mi trazi licencu za software.Da li mi neko moze pomoci kako da resim ovaj problem?Gledao sam razne krekove na netu za program i sve se vrti oko ovog lmcryptmaya.ex
:: Ako neko zna kako da instaliram neka odgovori posto mi program treba za skolu
::
Goran8407 :) 03.05.2007. 21:12 #17940

broj poruka: 134

Proveri mail. A ukratko treba da odes u Alias>Common Utilities> FLEXLM licence utilities - pa tamo na system settings i da kopiras ethernet address (npr 001109917e13) u aw.dat (njega generise taj exe fajl koji si dobio kao krek. To kopiras na mesto pored hostid=. obicno su sve nule ili znaci navoda. A ako su na mestu za ethernet addres sve nule onda nisi instalirao mreznu karticu ako je imas, ili mozda nije aktivirana u biosu ako je imas na poloci. Ako je imas odes u bios i negde u integrated pheriperials bi trebalo da bude - u zavisnosti koji bios imas.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs