Dakle,dobio sam disk sa neke svirke uzivo.I treba da uzbacim jedan deo koji se vlasniku DVD snimka ne svidja.Snimak je u onoj svadbarskoj formi,cvetici i tako to...Prebacim na hard,uradim sta treba,izbacim nepozeljni deo ali...Kako sad da vratim da to opet bude u DVD formatu i da krene autoplay kako bi se doticni materijal gledao na DVD plejerima zeljne publike?Fajlovi su BUP. IFO. i VOB.Hvala.
ako si samo klot kopirao video-audi fajlove sa dvd-a, onda uzmes narezes drugi dvd nekim programom za rezanje u dvd formatu, make dvd disk!? ako si pa konvertovao, sto msm da nisi, onda opet konvertujes u dvd format pa narezes, ili ako je `original` dvd format iskonvertujes u neki dvd player playable format, kao sta ti ja znam, avi sa kodekom xvid, to obicno svi dvd playeri citaju, e sad ako bas mora DVD format onda ono iznad sto sam pisao.....
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.