Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Kako se vratiti na staro?
STRANA 1 OD 1
ralebrale Kako se vratiti na staro? 16.12.2011. 21:46 T42044

status: user
broj poruka: 678
Dakle,dobio sam disk sa neke svirke uzivo.I treba da uzbacim jedan deo koji se vlasniku DVD snimka ne svidja.Snimak je u onoj svadbarskoj formi,cvetici i tako to...Prebacim na hard,uradim sta treba,izbacim nepozeljni deo ali...Kako sad da vratim da to opet bude u DVD formatu i da krene autoplay kako bi se doticni materijal gledao na DVD plejerima zeljne publike?Fajlovi su BUP. IFO. i VOB.Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
co72 dvd 16.12.2011. 22:17 #384914

broj poruka: 153

Ima raznih softvera za pravljenje playable DVD , zavisi kako je radjen taj dvd,
evo mozda ti moze pomnoci ovaj link alat je besplatan
http://lifehacker.com/5082262/how-to-burn-any-video-file-to-a-playable-video-dvd

pozdrav i sretno
Gare87 ne razumem -.- 16.12.2011. 22:38 #384918

broj poruka: 4710
ako si samo klot kopirao video-audi fajlove sa dvd-a, onda uzmes narezes drugi dvd nekim programom za rezanje u dvd formatu, make dvd disk!? ako si pa konvertovao, sto msm da nisi, onda opet konvertujes u dvd format pa narezes, ili ako je `original` dvd format iskonvertujes u neki dvd player playable format, kao sta ti ja znam, avi sa kodekom xvid, to obicno svi dvd playeri citaju, e sad ako bas mora DVD format onda ono iznad sto sam pisao.....

Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Ghz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs