Ima mnogo lepih desktopa sa animiranom pozdinom, ali kad skinem neki fajl, on je u Shockwave Flash Object formatu. Elem, moze li objasnjenje kako da ga postavim kao pozadinu?
Ili neki drugi program, nacin, sta god... da dobijem animirani desktop :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
zar nije lepsi recimo onaj screensaver sa ribama sto trljaju penushave sise na monitoru? :) ..sem ako si manijak pa hoces non-stop da ti trljaju, e pa ne moze i tata bi sine al` ne moze
:: Ima mnogo lepih desktopa sa animiranom pozdinom, ali kad skinem neki fajl, on je u Shockwave Flash Object formatu. Elem, moze li objasnjenje kako da ga postavim kao pozadinu? :: :: Ili neki drugi program, nacin, sta god... da dobijem animirani desktop : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
I onda možeš da postaviš bilo koji WMV fajl kao wallpaper, obično su urađeni u loop veličine do 10mb, imaš ih dosta na deviantartu i par sajtova sa desktop gadgetima.
Ma necu da mi ribe trljaju sise po monitoru (kad vec to rade uzivo) :P Mislio sam cisto da unesem malo zivosti u desktop. Ne znam za ovaj dream scene, kolko rama bi to uzelo, tj. koliko bi mi usporilo komp? mislio sam na neke jednostavnije varjante, ali probacu i ovo, svakako **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Ako imaš manje od 256 rama slažem se da postoji razlog za brigu :) Ono što se primeti je zauzeće procesora 5-15%, zavisno od rezolucije fajla i bitrejta ali imaš da pauziraš na desni klik ako radiš nešto pametno. Kad pustiš nešto u fullscreen automatski pauzira. Sistem ne davi mnogo ali brzo smori, probaj.
:: Ma necu da mi ribe trljaju sise po monitoru (kad vec to rade uzivo) : :: Mislio sam cisto da unesem malo zivosti u desktop. :: Ne znam za ovaj dream scene, kolko rama bi to uzelo, tj. koliko bi mi usporilo komp? mislio sam na neke jednostavnije varjante, ali probacu i ovo, svakak :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
skinem ja ovu temu i fajl bez problema, ali kako da pustim??? Gde da skinem sam program (skinuh aktivator) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
To je to, opcija već postoji u windowsu ali je isključena. Samo ideš enable pa onda klikneš desnim na wmv fajl i `set as desktop background`, sasvim normalno.
:: skinem ja ovu temu i fajl bez problema, ali kako da pustim?? :: Gde da skinem sam program (skinuh aktivator :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
Dreamscene je sranje zesce. Desava se da nema transparencije nad tekstom desktop ikonica i cak fontovi, tj. tekst, na desktop ikonama se bolduju i postanu crni. Ima kao fix, ali to uspe jednom i opet se vrati na staro.
a gde je ta opcija, pa da kliknem enable? :)) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Pa jebote startuješ aktivator pa ideš enable, tome i služi.
:: a gde je ta opcija, pa da kliknem enable? :) :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
ahaaaaa :D sad izvalih! radi mi :) odlicno, sad cu malo da se zezam sa ovim. Hvala Tristram! **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Rešenje za to je vrlo jednostavno, prvo promeniš wallpaper u solid color i staviš crni, slova ti onda postanu bela. Onda regularno pustiš dreamscene. Ako je dreamscene svetao pa ti trebaju crna, staviš belu pozadinu.
Najbolja stvar u vezi svega ovoga je što ništa ne moraš da instaliraš i zajebavaš se, uključiš opciju - probaš, ne sviđa ti se - isključiš, ko da je nikad nije bilo.
:: Dreamscene je sranje zesce. Desava se da nema transparencije nad tekstom desktop ikonica i cak fontovi, tj. tekst, na desktop ikonama se bolduju i postanu crni. Ima kao fix, ali to uspe jednom i opet se vrati na staro.
Extra! Hvala jos jednom i za ovaj fix za desktop slova. taman sam hteo to da pitam :) Ziv bio! **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
:: Pa jebote startuješ aktivator pa ideš enable, tome i služi :: :: :: :: a gde je ta opcija, pa da kliknem enable? :) :: :: *************************************************************** :: :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.