Ok je i sam SP-2...radi korektno iako je vecina nazovi znalaca pljuvala SP2 jos od 2005...to su bile notorne budalastine
M i G
:: :: KOji je najnoviji sad ?? bar preko torrenta da ga skinem? :: :: Ja imam WXP SP2 Scene Edition iz aprila - a sad - ima li nešto jače - brž :: :: BAR bolje za IGRE - koji win xp sp2 za igre?? :: :: HVALA!
:: Ok je i sam SP-2...radi korektno iako je vecina nazovi znalaca pljuvala SP2 jos od 2005...to su bile notorne budalastin :: :: ja se licno grozim svih `revizija` i `service packova 3` (koji btw nije ugledao svetlost dana) i ubedjen sam da samo prave probleme.
dakle cista instalacija xppro sp2 (QQWD7-...)+NAJNOVIJI DRAJVERI ILI POSTOJECI KOJI STIZU UZ KOMPONENTE = NO PROBLEM
sva ostala djubrad (patchevi, autopatchevi...)= potencijalni problemi.
Ja sam instalirao winxpsp2 i nisam bio zadovoljan kako rade igre, neke mi cak i nisu radile, pa sam se vratio na sp1, koristim ga 2godine, e sad, ako koristis net, bolje instaliraj sa sp2, znaci windows bez ikakvih revizija, patch-eva, neka bude chist, obicno su te patch-ovane stvari pune bagova...
:: Koristim modifikovani xp `3` (sa svim novim patchevima,modifikovanim registrijem,internet vezom itd...Win xp crystal 2007(sa hirens boot-om), EXTRA J
Koliko dugo ga koristis,ja bih isto skinuo neki sp2 pa ne znam koji,ako ti je stabilan onda cu verovatno njega..
Ajde da ne otvaram novu temu,gde naci naj obicniji XP SP2 professional za download,neku cistu verziju?Probao sam nesto po torentima,ali mi sve nesigurno.
A koji će ti đavo u 2015. godini XP, pa još i SP2? Ovo ti je SP3 sa poslednjim apdejtovima pre ukidanja podrške: http://bit.ly/1iHBi4N
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
:: A koji će ti đavo u 2015. godini XP, pa još i SP2 :: Ovo ti je SP3 sa poslednjim apdejtovima pre ukidanja podrške :: http://bit.ly/1iHBi4 :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V :: :: ::
Ja sam na gomilu krševa, što sa jednojezgarnim što sa dvojezgarnim procesorima stavljao uvek SP3 XP (doduše verziju bez post SP3 apdejtova) i nijedan se nije bunio!
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
U kom smislu ne odgovara? Da ti nije mozda u sred instalacije prijavio da fali neki fajl? Ako je to, onda moras drugu verziju xp-a, koja nije original, vec narokana drajverima.
Ako nije to, nadji Windows XP performance edition, zanemari sto je sp3, to je jos bolje, taj mi radi na krs masinama fino, ali opet dzaba sve kad ti treba poslednja verzija browsera za youtube i ostalo.
:: :: Da,za neku matoru kantu,a kojoj ne znam zasto ne odgovara sp3,a moj sp2 cd se malo osteti :: ::
Mislim da krševe više usporava najnoviji antivirus nego SP3
29.09.2015. 18:39
status: user broj poruka: 538
Ja sam svih ovih godina instalirao na raznorazne krševe zaista mnogo XP prof., i SP2 i SP3 i nijedan se krš nije bunio, dok ne stavim antivirus. Od pre tri godine, ako krš ima 1 GB RAM-a, čim stavim Aviru (ili neki drugi antivirus, ali Avira mi je bila najčešća), odmah posle restarta krš uspori i više nije to to, dok ga ne podignem makar na 1,5 GB.
U proteklih dva-tri meseca imao sam `čast` da na 3 krša stavim Windows XP, ali najnovija On Line instalacija Avire ne prolazi ni na SP2 ni na SP3 (probao sam nekoliko instalacionih XP-ova), pa sam onda instalirao Avast.
Ako ne nameravaš da stavlljaš antivirus na taj krš, podigni ga makar na 1 GB RAM-a pa će da gura i SP3.
Re: Mislim da krševe više usporava najnoviji antivirus nego SP3
29.09.2015. 20:08
status: user broj poruka: 19008
I za sve ove godine se nisi setio da instaliras npr. ESET verziju 4 npr. Avira je jedan od najgorih po tom pitanju. Avast.. zasto, jer je free?
Na svaki krs stavljam ESET verziju 4, nema potrebe ispod. Ako je toliki krs da ne moze ni on da se stavi (a verujem da moze i na njega), onda ne stavljam nista. Zderac memorije i resursa je uglavnom svaki browser sa preko 2-3 taba, pogotovo Chrome, Firefox, a antivirus jede do 50mb memorije, sto je mizerno, ajde neka bude 80. Kasperski, Norton treba izbegavati, pored ona 2 gore.
:: Ja sam svih ovih godina instalirao na raznorazne krševe zaista mnogo XP prof., i SP2 i SP3 i nijedan se krš nije bunio, dok ne stavim antivirus. Od pre tri godine, ako krš ima 1 GB RAM-a, čim stavim Aviru (ili neki drugi antivirus, ali Avira mi je bila najčešća), odmah posle restarta krš uspori i više nije to to, dok ga ne podignem makar na 1,5 GB :: :: U proteklih dva-tri meseca imao sam `čast` da na 3 krša stavim Windows XP, ali najnovija On Line instalacija Avire ne prolazi ni na SP2 ni na SP3 (probao sam nekoliko instalacionih XP-ova), pa sam onda instalirao Avast :: :: Ako ne nameravaš da stavlljaš antivirus na taj krš, podigni ga makar na 1 GB RAM-a pa će da gura i SP3 :: :: :: :: ::
Sogor mi trazio CD,jer je znao da imam punu futrolu OS,i kaze da prijavljuje neku gresku,verovatno star cd,pa sam trazio po netu novo da narezem. Evo sta koristim,i nemoras bas u srce da me ubodes za Mad Max :D :P Ne mislim da ga ja instaliram,i zaboravio sam kako se XP butuje! :D http://www.dodaj.rs/f/3d/u6/2OqIlRQO/untitled.png
Prva igrica koja ne radi kako treba,mozda i krenem bez mape da igram,ko zna.Inace nemam nista protiv intela ili nvidie,jednostavno navika na amd i to je to. :)
Valjda znas da je zabranjeno ostavljati takve linkove piratskig OS-a. Nema lakse nego izglglati torrent tih update OS-a. Reg se na partis.si i skines poslednji postavljen win7/win10 torrent i to je to. Procitas malo komentare da vidis da li je sve ok i to ti je sva filozofija. Sa partisa se nikad nisam zeznuo kada sam kupovao OS. Provereni likovi nalaze, skidaju, proveravaju i postavljaju u rafove :) Kupi i uzivaj.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Aj da ne otvaram novu temu : :: :: Neka ostavi neko link za proveren Window 7 ( sa poslednjim update-om) ali onaj sa svim verzijama takozvani All, isto vazi i za Windows 10 :: :: Hvala :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.