da li neko zna da li ima neki (i gde ) plugin za windows media player(10,11), za pustanje titlova iz divx-a?Znam da ima sto boljih playera ali mi treba za wmp tnx
Kao sto rece Psihoyu, VobSub, inace on se sam pokrece uz film sto znaci da sa njim mozes dobiti tiltl u bilo kom plejeru! Inace ako ti je problem da ga nadjes evo jedne korisne adrese(imas ga i u paketu K-Lite kodeka): https://www.free-codecs.com
Media Player Classic, on `svira` divx sa sve titlovima samo moras da mu podesis setovanje rendera znaci VMR9 (renderless **) i nema da brines. Ne treba nikakav plugin niti taj glomazni Win Media Player, koji uzgred pravi vise sranja nego koristi. A tek kad vidim likove da koriste onaj rogobatni MV2 dobijem `ospicarole`, zakonom bi ga zabranio, bas kao i WMP.
Zaboravih da napomenem da bi ime avi i titl fajla trebali da budu isti kako bi ga MPC prepoznao i automatski otvorio.
Koliko ja znam, ne postoji plug-in za windows media player sto se tice integrisanja prevoda, imas jedino varijantu da instaliras media player classic i preko njega to da uradis kao sto su i rekli...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.