Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
ARC file???
STRANA 1 OD 1
darcilo ARC file??? 15.11.2011. 21:46 T40300

status: user
broj poruka: 689
Skinuo nfs Run u ovom formatu, kako da ga pokrenem?!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Nemoj odmah da se ljutis - verovatno se radi o ARC kompresiji. 15.11.2011. 21:47 #376992

broj poruka: 11001
Te fajlove otvaraju WinRAR i 7Zip. Znaci: right click on file, open with...browse... itd. itd.
Ili pokrenes WinRAR (7Zip) i brauzujes dok ne nadjes ovaj fajl... Trista mu Joker-a...

darcilo E bas to! :) 15.11.2011. 21:55 #376993

Ma ceo dan sam nervozan, nista ne ide od ruke...:/ Thx bro! .) btw, nisi jedini tortojed! :)))
tortojed Sta ja da kazem: dva dana mi je trebalo da skinem MW3, pa kad... 15.11.2011. 21:59 #376994

sam najzad `skupio` svih 13GB (torrent), ustanovim da je to genuine verzija koja moze da se registruje samo preko steam-a. delete!
Nadjem blackbox varijantu i opaaaa! Pet GB skinem za jedno popodne - radi `za sve pare`. Jaoj, najbolja pucacina, ikada!

Tristram Re: Sta ja da kazem: dva dana mi je trebalo da skinem MW3, pa kad... 15.11.2011. 22:04 #376996

broj poruka: 1872
Pa što je ne otpakova phoenixom ponogu?

:: sam najzad `skupio` svih 13GB (torrent), ustanovim da je to genuine verzija koja moze da se registruje samo preko steam-a. delete
::
darcilo Agree! 15.11.2011. 22:04 #376997

Iako su zakinuli na grafici, mnogo su dobro osmisljene misije, mada mi kampanja kao i kod BF3 nekako kratka!

tortojed Kratka jeste, ali u ovim novijim glavnim borbenim igrama... 15.11.2011. 22:51 #377008

akcenat je stavljen na online gaming, tako da je `kampanja` vise neka vrsta uvoda u pricu... Uostalom, tu je i `solo play` kojem se stalno vracas radi `treninga`, polako dizuci nivo tezine, nizuci `zvezdice`, otkljucavajuci nove epizode ...
- - - - - -
Tristram, brate, sta ti znaci ovo `otpakivanje` `phoenixom` `ponogu`? Nista nisam razumeo, pojasni, molim te... Sta sam trebao da otpakujem? Kakvim feniksom? Pobogu?

Tristram Re: Kratka jeste, ali u ovim novijim glavnim borbenim igrama... 15.11.2011. 23:31 #377017

Da, ponogu.
Ima programče po imenu Phoenix steam unpacker koje skida sa steam servera kodove koje on koristi da bi raspakovao instalaciju. Skineš ga pa odeš na instruments - update content description record - internet. Onda ideš na SID unpacker pa odabereš .sid fajl iz instalacije pa ideš na scan, kad ti izbaci listu ideš select all i odabereš folder gde da raspakuje.

To što se dobije je sadržaj instalacionog foldera igre a nakon raspakivanja odradi ti automatski i instalaciju direcx-ova, kodeka i sličnog ako je došlo uz igru (mislim, pokuša da odradi, nekad ne uspe al ništa strašno, može i ručno). Raspakivanje obično može da se odradi tek na dan izlaska igre iako se clonedvd pojavi ranije jer tek tada puste kodove.

Kad se pojave krekovi samo ubacim dok se ostali gužvaju na skidrow i reloaded verzijama, od poslednjih dvadesetak igara možda jedna iz nekog razloga nije htela da radi na ovaj način, sve ostalo ok.

:: - - - - -
:: Tristram, brate, sta ti znaci ovo `otpakivanje` `phoenixom` `ponogu`? Nista nisam razumeo, pojasni, molim te... Sta sam trebao da otpakujem? Kakvim feniksom? Pobogu
::
tortojed Hvala Tristrame - `учится,учится, и ещё раз учится` savetovao 16.11.2011. 07:41 #377050

je Drug Lenjin... Ama, izgleda da je u necemu ipak bio u pravu!
Ene, skinuo 1.5 beta 8, da se nadje zarad budutjnosti...

Tristram Re: 16.11.2011. 12:43 #377099

To, to.

http://www.dodaj.rs/f/h/ej/o4sD4mj/svinja.jpg
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs