Treba mi neki program da kada pricam sa nekim na Skype da mi promeni glas. Da bude nesto prosto, 2-3 klika i da imam glas kao neka druga osoba :) Malo sam googlao, ali ne ide mi nesto pod ruku da nadjem neki prost, sve neke zavrzlame! _______________________
Ako kojim slucajem imas neki audigy trebalo bi da u eax efektima ima promena pitcha... Mozes i u FL Studio-u, rutujes pravilno kanale za in/out u mixeru i dodas zeljeni efekat tipa neki pitch modulator (autotune ili neki klon, ima i prostijih besplatnih varijanti) ili vocoder itd...ali ako to nikad nisi radio onda ne gubi vreme. Za oneclick varijantu ne znam...
Imao sam ja pre par godina one click varijantu, al nikako ne mogu da se setim sta to bese. Hteo sam malo da se sprdam, al` izgleda da od toga nece biti nista xD. Nema veze! Ako neko ima nek postavi ovde!!!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.