Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Firefox 8.0 kako ste zadovoljni ovom verzijom?
STRANA 1 OD 2  
mkukic Firefox 8.0 kako ste zadovoljni ovom verzijom? 11.11.2011. 11:24 T40180

status: user
broj poruka: 2591
Ja nisam uopste! Klipovi na YouTube pucaju k`o ludi, pola stranica tegli dok ucita a nekad i zamrzne na par sekundi, pa ucita kasnije, a u pitanju su sajtovi koje je ucitavao ranije trenutno... Isto tako kad pritisnem home dugme, koje me vodi na speed dial stranicu, treba mu oko sekunde da prikaze sliku, sve tabove i sajtove koje sam postavio, dok je ranije sve radio momentalno...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Radi k`o sat. 11.11.2011. 11:28 #375729

broj poruka: 9429

S1000RR

imarkovic Re: Firefox 8.0 kako ste zadovoljni ovom verzijom? 11.11.2011. 11:38 #375733

broj poruka: 19022
nije mi jasno zasto se neki ljudi sve cesce zale na proveren software.. da li je u pitanju flash.. windows ne znam ali meni taj FF radi besprekorno! samo mi se ne svidja sto su izbacili ebeni SLIDE TAB, najkorisniju stvar su izbacili..

:: Ja nisam uopste! Klipovi na YouTube pucaju k`o ludi, pola stranica tegli dok ucita a nekad i zamrzne na par sekundi, pa ucita kasnije, a u pitanju su sajtovi koje je ucitavao ranije trenutno... Isto tako kad pritisnem home dugme, koje me vodi na speed dial stranicu, treba mu oko sekunde da prikaze sliku, sve tabove i sajtove koje sam postavio, dok je ranije sve radio momentalno..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
ilicstefan Meni radi normalno 11.11.2011. 11:57 #375736

broj poruka: 1577
Ja samo mozillu i koristim (navika još od verzije 2). Ili imaš gamad ili ti flash baguje, probaj da updateuješ flash pa vidi.

Meni je recimo skoro youtube zezao, mislio sam da je mozilla ali je bio flash u pitanju.

Mada možda ti se i čini, kada non stop imaš program koji veoma brzo radi, što ga duže koristiš, sve više ti se čini da je sporiji iako nije.

Hoće li neko sladoled?

http://bit.ly/pv60

imarkovic Re: Meni radi normalno 11.11.2011. 11:59 #375737

samo sto je Chrome brzi

:: Ja samo mozillu i koristim (navika još od verzije 2). Ili imaš gamad ili ti flash baguje, probaj da updateuješ flash pa vidi
::
:: Meni je recimo skoro youtube zezao, mislio sam da je mozilla ali je bio flash u pitanju
:: Mada možda ti se i čini, kada non stop imaš program koji veoma brzo radi, što ga duže koristiš, sve više ti se čini da je sporiji iako nije
:: Hoće li neko sladoled
:: http://bit.ly/pv6
imarkovic Re: Re: Meni radi normalno 11.11.2011. 12:00 #375738

e, nazdravlje, evo ga i v.9 http://goo.gl/1pF3C

:: samo sto je Chrome brzi
:: :: Ja samo mozillu i koristim (navika još od verzije 2). Ili imaš gamad ili ti flash baguje, probaj da updateuješ flash pa vidi
:: ::
:: :: Meni je recimo skoro youtube zezao, mislio sam da je mozilla ali je bio flash u pitanju
:: :: Mada možda ti se i čini, kada non stop imaš program koji veoma brzo radi, što ga duže koristiš, sve više ti se čini da je sporiji iako nije
:: :: Hoće li neko sladoled
:: :: http://bit.ly/pv6
mkukic Re: Re: Re: Meni radi normalno 11.11.2011. 12:03 #375740

broj poruka: 2591
xaxaxa... :D Skunucu ga pa cu da probam... I ovako nista ne gubim... Svakako bih uninstalirao ovaj jer ne radi kako treba...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: e, nazdravlje, evo ga i v.9 http://goo.gl/1pF3
:: :: samo sto je Chrome brzi
:: :: :: Ja samo mozillu i koristim (navika još od verzije 2). Ili imaš gamad ili ti flash baguje, probaj da updateuješ flash pa vidi
:: :: ::
:: :: :: Meni je recimo skoro youtube zezao, mislio sam da je mozilla ali je bio flash u pitanju
:: :: :: Mada možda ti se i čini, kada non stop imaš program koji veoma brzo radi, što ga duže koristiš, sve više ti se čini da je sporiji iako nije
:: :: :: Hoće li neko sladoled
:: :: :: http://bit.ly/pv6
operator re 11.11.2011. 12:04 #375742

broj poruka: 4270
Dosta se njih zali, posebno na SBB-u, da in puca FF.
Jbg instaliran novi Flash, DX, .netFramework i sve isto.
Ali zato se ne zale oni sa masinama na kojima je Opera 9.64 , Flash 9, DX 9.0b,.NetFramework 2.0 SP2( Semproni na 1800 do 2800+).
Oni kazu da im radi ko sat .)
Cak i Top Eleven, a meni radi ko pokojnog dede.
Ali sa Safarijem, nemam problema.
Puca i Google Chrome sve verzije, osim verzije 5.
Mozilla radi samo sa 5-com, sve novije nije stabilno i bez obzira sta pise za Google Chrome, FF, Operu, sve je debelo u beti. Radi na 20 masina, ne radi na, lupam, 3( zavisno od konfiguracije).
To nije posao.
Oni bi trebalo prvo da istestiraju softver, a ne da cela planeta bude pokusni kunic, kao od verzije Svinjdows Sviste.

operator

imarkovic Re: re 11.11.2011. 12:07 #375744

sa Chrome5 stable verzijom nema promasaja, ne treba ti ni flash.

:: Dosta se njih zali, posebno na SBB-u, da in puca FF
:: Jbg instaliran novi Flash, DX, .netFramework i sve isto
:: Ali zato se ne zale oni sa masinama na kojima je Opera 9.64 , Flash 9, DX 9.0b,.NetFramework 2.0 SP2( Semproni na 1800 do 2800+)
:: Oni kazu da im radi ko sat .
:: Cak i Top Eleven, a meni radi ko pokojnog dede
:: Ali sa Safarijem, nemam problema
:: Puca i Google Chrome sve verzije, osim verzije 5
:: Mozilla radi samo sa 5-com, sve novije nije stabilno i bez obzira sta pise za Google Chrome, FF, Operu, sve je debelo u beti. Radi na 20 masina, ne radi na, lupam, 3( zavisno od konfiguracije)
:: To nije posao
:: Oni bi trebalo prvo da istestiraju softver, a ne da cela planeta bude pokusni kunic, kao od verzije Svinjdows Sviste.
:: operator
Tristram Re: 11.11.2011. 12:10 #375747

broj poruka: 1872
Puca mi kurac, a ne firefox.

imarkovic Re: Re: 11.11.2011. 12:11 #375748

brate, koj ti je k? sta se nerviras od ranog popodneva

:: Puca mi kurac, a ne firefox
Tristram Re: Re: Re: 11.11.2011. 12:13 #375749

broj poruka: 1872
Tedoh da kažem da mi više puca kurac od firefoxa, baš lepo radi... mislim firefox... a i ovo drugo.

:: brate, koj ti je k
:: :: Puca mi kurac, a ne firefox
operator re 11.11.2011. 12:24 #375754

Tedoh da kažem da mi više puca kurac od firefoxa, baš lepo radi... mislim firefox... a i ovo drugo.

Potencija , nema sta :D
operator

imarkovic Re: re 11.11.2011. 12:25 #375755

prepotencija hahah

:: Tedoh da kažem da mi više puca kurac od firefoxa, baš lepo radi... mislim firefox... a i ovo drugo
:: Potencija , nema sta :
:: operator
obradmi Ceka te Opera zadnja verzija 11.11.2011. 12:35 #375761

broj poruka: 7725
Stvarno nemam slicne probleme sa FF 8.0 ni sa 32 bitnom ni sa 64 bitnom verzijom.

x3msvabo ff.... 11.11.2011. 12:39 #375764

broj poruka: 291
ja koristim samo njega otkad znam za internet skoro :D alo nekako sam bio zadovoljniji starijim verzijama.... recimo meni je najbolja bila verzija 3.xx ne znam tacno decimale al je bila 3... ove novije mi ponekad baguju..... pogotovo otkad sam inst ovu osmicu.....u svakom slucaju po meni najbolji browser.... :)

Case: CM 690 (Cooler master)
Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte)
Proc: Phenom II x2 550 Black edition
Graphic card: gigabyte 6870
RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot)
HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB
Psu: axp 630w

ICEsd Re: Re: Firefox 8.0 kako ste zadovoljni ovom verzijom? 11.11.2011. 12:49 #375769

broj poruka: 2158

Ebas ovo sto imarkovic kaze, tabove su unakazili ostalo isto nista ja ne vidim ni brze ni sporije od ostalih verzija samo su addonove zeznuli sa onom proverom verzije pa pola nece da radi, mnoooogo se razmisljam da predjem na google, bice mi tesko dok se ne naviknem, jer ff koristim od Netscape Navigator-a.

:: nije mi jasno zasto se neki ljudi sve cesce zale na proveren software.. da li je u pitanju flash.. windows ne znam ali meni taj FF radi besprekorno! samo mi se ne svidja sto su izbacili ebeni SLIDE TAB, najkorisniju stvar su izbacili..
:: :: Ja nisam uopste! Klipovi na YouTube pucaju k`o ludi, pola stranica tegli dok ucita a nekad i zamrzne na par sekundi, pa ucita kasnije, a u pitanju su sajtovi koje je ucitavao ranije trenutno... Isto tako kad pritisnem home dugme, koje me vodi na speed dial stranicu, treba mu oko sekunde da prikaze sliku, sve tabove i sajtove koje sam postavio, dok je ranije sve radio momentalno..
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
milos666 Lisica je zakon... 11.11.2011. 12:54 #375772

broj poruka: 398
... pogotovo sunc opcija, lepo na poslu kad imam vremena nalazim na netu korisne stvari za radove za fakultet, i onda sve lepo ostane zabelezeno kad dodjem kuci... Najjaca stvar...
A da ne pricamo o prelepim temama, dodacima i cirilici... Nikad neci koristiti nista drugo sem Explorera za banku...

Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW

imarkovic Re: Re: Re: Firefox 8.0 kako ste zadovoljni ovom verzijom? 11.11.2011. 12:55 #375773

ma ne moras, stavi samo verziju koja ti odgovara, koja ti je radila stabilno i nju ostavi, sacekaj da dodje do neke 50 verzije koja ce konacno biti adekvatna i onda nju instaliraj.

:: Ebas ovo sto imarkovic kaze, tabove su unakazili ostalo isto nista ja ne vidim ni brze ni sporije od ostalih verzija samo su addonove zeznuli sa onom proverom verzije pa pola nece da radi, mnoooogo se razmisljam da predjem na google, bice mi tesko dok se ne naviknem, jer ff koristim od Netscape Navigator-a
:: :: nije mi jasno zasto se neki ljudi sve cesce zale na proveren software.. da li je u pitanju flash.. windows ne znam ali meni taj FF radi besprekorno! samo mi se ne svidja sto su izbacili ebeni SLIDE TAB, najkorisniju stvar su izbacili..
:: :: :: Ja nisam uopste! Klipovi na YouTube pucaju k`o ludi, pola stranica tegli dok ucita a nekad i zamrzne na par sekundi, pa ucita kasnije, a u pitanju su sajtovi koje je ucitavao ranije trenutno... Isto tako kad pritisnem home dugme, koje me vodi na speed dial stranicu, treba mu oko sekunde da prikaze sliku, sve tabove i sajtove koje sam postavio, dok je ranije sve radio momentalno..
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Daum ... 11.11.2011. 13:01 #375776

broj poruka: 12798
Sync imaju i Chrome i Opera, ne samo Firefox. I meni pravi probleme FF, treba mu mnogo memorije samo da se startuje, zabadaju mi neki flash sajtovi i retko kad crashuje...

obradmi milos666 FF i Opera su dekretom zabranjeni u bankama 11.11.2011. 13:03 #375777

sa najviseg nivoa ,kako mi rece jedan drugar developer.Tako da cemo IE jos dugo dugo koristiti za banke,sem u slucaju P.Stedionce.

operator re 11.11.2011. 13:18 #375782

Ja za bankovne transakcije koristim samo Operu( sto i podesim poslovnim saradnicima), zbog sigurnosti, IE nikako.
Samo u compatibility modu i uzivaj.
Probali i u FF sa sigurnosnim postavkama, pa se ukakili.
Obecavaju od 6.0 beta1, ali nikako da implementiraju.
Sa IE nikako ne mogu zastiti masinu. Cak i klinci mogu da ukradu podatke od kartica kad koristite IE. Dovoljno je da znaju CPU ID i tracking programom prate kad se logujete i samo procitaju sta kucate.
Ne pomaze ni Norton, Kaspersky,ESET,AVAST, AVG ili Avira.
Samo sa Operom ne mogu, jer onda dobiju hijerglife, posto taj alat nije podesen da iscitava preko Opere( hvala bogu nije jos, a nadam se da i nece, inace cao online bankarstvo).
A taj tvoj drug developer, neka samo kresti i neka malo sedne i pogleda zasto ljudima kradu novac kod nas kao od sale, ako se vec bavi razvojem softvera i neka prati underneck scenu, kako bi mogao zastititi to sto radi.

operator

operator re 11.11.2011. 13:22 #375783

T-Lock je jedini koji je zasticen od ovog vida kradje podataka, pa nagadjam da mozda oni imaju udela u underneck mrezi, kao zbog prodavanja sistema zastite bankama.
operator

obradmi Operater ne znam da li si najbolje razumeo post 11.11.2011. 13:24 #375786

i njemu nije pravo sto se koristi samo IE ,ne moze on puno da uradi ,kod njih je vezi konja gde ti gazda kaze.Recimo i korisnici MAC OS X su prinudjeni da koriste IE .Inace on koristi Google Chrome ,hvali ga.

Pisko frustrationfox 11.11.2011. 17:44 #375871

broj poruka: 6654
frustrationfox, deluje snuzdeno pored opere, sa svakom novom iteracijom, sve vise, kao da je po njemu izvrsena nuzda... mada, realno, ovo sto sada zovu 6, 7, 8... a evo i devet, nekada, kada je sljakala svugde ok, lisica bi samo bila menjana u drugoj decimali, kao sto i treba. To su za mene 5,51. 5,52. 5,57. verzije, nikakvi `finali`, i nisu zavrseni, ali, onda bi se Vlasi dosetili kako se sporije razvija od opere.
e-opera, za bankarstvo, kakav exploder, to treba zakonom spreciti za poslovanje.

Budale veruju u sreću.

gliga79 Firefox 8.0 kako ste zadovoljni ovom verzijom? 11.11.2011. 17:55 #375876

broj poruka: 4641
Ja nesto nisam zadovoljan. Desava se u pojedinim momentima da zastane(kao da blokira)i onda nastavi normalno.
Nije mi se to nikad desavalo.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs