Posto sam kreten i sad sam shvatio da sam obrisao Skyrim iso zajedno sa rarovima,zanima me ima li nade da se vrati preko nekog programa tipa tune up undelete ili slicno.. ili da skidam opet?
:: :: Posto sam kreten i sad sam shvatio da sam obrisao Skyrim iso zajedno sa rarovima,zanima me ima li nade da se vrati preko nekog programa tipa tune up undelete ili slicno.. ili da skidam opet ::
a izvini kako si mislio, da sa istog harda cupas podatke na isti hard? pa stavi na neki flash
:: :: Na instalaciji mi kaze da treba sa drugog harda da radim sa programom,a ja ga nemam : :: hvala u svakom slucaju. :: :: Ima li jos neko neku ideju :: :: ::
Još jedan glas za get data back a to da na drugi hard instaliraš to će ti svaki program tog tipa reći ,kao što reče imarkovic instaliraj ga na flash :) Black Wolf
nisam znao da ne znas, moras da imas neki bilo koji uredjaj na koji ces da snimis.. ako nemas hard uzmes flash
:: :: Pa da se razumem u to ne bih trazio ovde upute zar ne :: Mislio sam da ima neki program za to kao sto za particije ima active partition recover :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.