Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Potreban program
STRANA 1 OD 1
EREMIC Potreban program 03.11.2011. 20:09 T39414

status: user
broj poruka: 168

Potreban mi je programkoji moze da izracuna duzinu krive linije prilikom secenja ili plotovanja. Znam da to radi PLTCALC ali ne uspevam da ga skinem. Tj potrebna mi je verzija tog programa za COREL X5 ili neki drugi program koji moze da odradi Corel-oved fajlove.
PS a mozda i link za lekic
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 03.11.2011. 23:38 #373273

broj poruka: 2270
Može jednostavan script da se napiše za to, pogotovo što metod Curve.Length već postoji u VBA. Ovo sam preradio nedavno sa neta, poslužiće ti:
http://www.megaupload.com/?d=XDNTJT4X

(mora na mega jer pc.berza loše dekodira neke karaktere)

Prvo staruješ Corel i odeš u VBA editor, klikneš na global macros i file/import file/ odabereš duzina krive.vbs, gde si ga snimio. Zatvori VBA editor i vrni se u Corel, selektuj neku krivu ili više spojenih segmenata, idi na tools/visual basic/play/ odaberi global macros i startuj duzina curve
Seerauber re: 03.11.2011. 23:41 #373274

broj poruka: 948

http://goo.gl/U9gjG

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs