VirtualDub: Ubacis CD1, pomeris skalu na kraj, ides na file append avi segment, dodas CD2. Pod video i audio opcijama stavis direct stream copy. File Save AVI as.
Vreme - kao da kopira 2 CD-a sa harda na hard/particiju.
To sam pokušavao sa jednim filmom koji je bio podeljen na 2 avi fajla. Kada sam ih spojio sa format factoryem desilo se nešto čudno. Film je izgubio na kvalitetu slike. Naime to su bila 2 bluray rip-a ali posle spajanja to je izgledalo kao da je TS.
Posle sam malo gledao po netu i svuda sam nailazio na isti odgovor. Kvalitet snimka opada kada se spoje 2 zasebna snimka. Čak sam i na forumu Virtual Dub-a to pročitao i onda sam odustao od toga.
E, sad prvo i ti malo pogledaj po netu, možda imaš više sreće od mene pa nađeš nešto, i meni bi dobrodošao takav program. Ali mislim da nije moguće to uraditi bez gubitka kvaliteta.
Ako ga spojiš bez rekompresije ne može da izgubi na kvalitetu, VirtualDub ili mkvtoolnix, gotovo za minut.
Možda ti je najlakše s mkvtoolnixom, ubaciš u input cd1, ideš append, pokažeš mu cd2 - start muxing. Kad završi vratiš mu ekstenziju koju je ranije imao (a i ne moraš).
Ponavljam: Freemake video converter. Besplatan (free of charge).
31.10.2011. 10:48
status: user broj poruka: 11001
Odaberes fajlove (ta 2 komada) i komandujes `da bude spojeno` (join files). Zatim: `to DVD`. I to to je to. Dobijas DVD bez vidljivog gubitka kvaliteta. Gledljiv na svim DVD plejerima, PC ili stand alone. Best solution.
Takodje, XtoDVD (VSO), koji, medjutim mora da bude vakcinisan.
pa imas onaj program koji spaja perfektno i bez gubljenja kvaliteta i pravi .mkv fajl, perfektno radi, zaboravih kako se zove.. ako se niko ne seti napisacu kad dodjem kuci
:: Hocu da skinem film koji je na 2 cd-a pa da ga spojim da bude 1 ceo da li je to izvodljivo :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5MU
U gornji prozor ubaci ta dva fajla, zatim drzi CRTL i levim klikom + pomeranjem misa obelezi oba fajla, Stisni `generate data source from files` i teraj. Kvalitet ce biti identican.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: moze link na mejl ako nije frka :: da nepokupim neku napas :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5M :: ::
Evo tut, mora da radi ako su oba fajla ista, t. ista rezolucija, bitrate...jer program jedino sa takvim fajlovima radi, znaci nema nikakvog enkodiranja...Nadam se da spajas iste fajlove, odnosno film na 2cd-a
:: ma nije mi to problem nego nemogu da udjem u sam program,neznam do cega je :: mozda treba neka druga verzija :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5M :: ::
Nemoguce da je losija, jer program nista ne enkoduje/srimuje, a i potrajalo bi bar 15-20 min da nesto procesira i ceprka sa bit-rate-om. Proveri original i taj spojeni fajl u playeru pod `playing file info`, pa ces videti da su identicni.
Verziju koju si skinuo je ista kao i sa prvog linka. Jesi probao onu iz drugog linka, tj. ovu:
:: skinuo sam verziju 1.17.8.3 i sad radi,medjutim slika kao da je malo losija nego original dali je to moguce,radio sam kako si mi ti rekao :: :: Cpu:Intel C2D e6550 2,33ghz :: Ram:Geil Ultra 2gb 800mh :: GPU:Biostar 8600GT 256m :: MBO:Asus 5PK Gree :: Case:Cooler Master Centurion 53 :: PSU:Chieftec 420 :: Cpu Cooler:Intel Box Cooler x :: Mis: Logitech M10 :: Tastatura: A4 Tech KX-5M :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.