u MOZILI imam registrovan nalog za youtube na mail adresu kojoj se ne moze pristupiti vise nikada(telekomov ``na dlanu``),pa iz tog razloga ne mogu da odradim promenu sifre,pa da se sa novom sifrom prijavim preko chroma, i imam ga u bookmarksima u mozili,preko mozile se uspesno prijavljujem na youtube,e sada ja zelim da se preko google chroma prijavljujem na youtube preko istog korisnickog imena kao na mozili sto imam,ali NE ZELIM DA IMPORTUJEM SVE BOOKMARKSE IZ MOZILE U CHROM IZ ODREDJENIH RAZLOGA!!! Moje pitanje je da li moze da se importuje samo jedan bookmark iz mozile u chrome? Ako moze,zanima me kako? znam da mogu da ih importujem u chrome sve, pa da obrisem nepotrebne,ali me i zelja da saznam da li moze samo jedan da se importuje,zanima:)
Tebi je ako sam dobro razumeo problem šifra koje se više ne sećaš. Ako je tako problem ti nije prebacivanje bookmarka, to je samo link s etiketom, i u tom slučaju imaš sreće, sve passworde možeš da vidiš u mozili pod `security` pa `saved passwords`, ideš na show i vidiš šta te zanima.
DA ako je sačuvao ali ako se uopšte ne odjavljuje sa youtubea nego je stalno ulogovan onda samo preko nekog programa da proba da izvuče šifru iz kolačića :) Black Wolf
Re: Znaci, ukapirao si da je bookmark jedno a saved password drugo.
21.10.2011. 16:26
status: user broj poruka: 3053
ma samo me i zanima da na chromu imam `automatizovani ulazak`` na youtube,nista vise...boli me patka za password,i za mail,kad odradim sva podesavanja,uradim backup mozile i chroma sa nekim od gomile softvera za to i sledeci put kad oborim win samo vratim backup mozile i chroma na novi win i opet jednim klikom ``ulazim`` svuda:)) ali i dalje mi niko nije odgovorio na pitanje da li moze da se uradi import samo jednog bookmarka?
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Sto ce reci, uvozom bookmark-a NECES uvesti i pass, nego samo automatizivani `odlazak` na tu i tu stranicu :: :: Sto se pass-a tice, probaj sa nirsoft-om (mozila pass recovery), ali to ima smisla samo ako skoro nisi brisao history.. :: :: ::
Re: Re: Znaci, ukapirao si da je bookmark jedno a saved password drugo.
21.10.2011. 16:37
status: user broj poruka: 1872
Odgovoreno ti je: `to je samo link s etiketom`, ideš bukmarku na properties, iskopiraš link, ubaciš ga u drugi browser pa bukmarkuješ tamo.
:: ma samo me i zanima da na chromu imam `automatizovani ulazak`` na youtube,nista vise...boli me patka za password,i za mail,kad odradim sva podesavanja,uradim backup mozile i chroma sa nekim od gomile softvera za to i sledeci put kad oborim win samo vratim backup mozile i chroma na novi win i opet jednim klikom ``ulazim`` svuda:)) ali i dalje mi niko nije odgovorio na pitanje da li moze da se uradi import samo jednog bookmarka :: :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: Sto ce reci, uvozom bookmark-a NECES uvesti i pass, nego samo automatizivani `odlazak` na tu i tu stranicu :: :: :: :: Sto se pass-a tice, probaj sa nirsoft-om (mozila pass recovery), ali to ima smisla samo ako skoro nisi brisao history.. :: :: :: :: :: ::
Ako sam te dobro razumeo, ti bi da saznas koji pass ti je mozila upammtila? Ako je to to, onda jednostavno ides na tools/option/security/saved password/show. Posle se jednostavno logujes preko hrometa sa tim passom i snimis ga
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
jao bre,pa to znam sve to sam prvo i probao nema tog pass-a na tom mestu, procitaj pazljivo ostatak mojih postova,mozda ces shvatiti,jer ja ne umem jednostavnije da objasnim sta mi treba,a kopiranje tog jednog bookmarka iz mozile u chrom mi nije uspelo,ne znam zasto,ovo bas i nije deo IT-a u koji se dobro razumem NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Ako sam te dobro razumeo, ti bi da saznas koji pass ti je mozila upammtila? Ako je to to, onda jednostavno ides na tools/option/security/saved password/show. Posle se jednostavno logujes preko hrometa sa tim passom i snimis g :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
probao sam cak i to da ih sve importujem sve pa bih kasnije brisao nepotrebne bukmarkove iz chroma,ali nije uspelo,nikako ne uspevam da se prijavim preko chroma na youtube,dok preko mozile stalno sam prijavljen na tjubu i cim kliknem na tjub odmah sam ulogovan. jbm ti telekom i na dlanu i sve....da mogu da pristupim tom mailu sve bi bilo reseno za cas...resetovao bi password za tjub,i ulogovao bi se preko novog pasvorda i na chrome i na mozilu i problem resen... ovako samo smaranje...
:: Ok, jesi probao da odradiš to iz chroma preko import komande, bekapuj bukmarkove, odradi kompletan import iz firefoxa pa samo vrati bukmarkove :: :: ::
Znači, baš si u hromu išao na bookmarks - import settings pa onda odabrao firefox i štiklirao baš sve? I history i passwords i cookies...
:: probao sam cak i to da ih sve importujem sve pa bih kasnije brisao nepotrebne bukmarkove iz chroma,ali nije uspelo,nikako ne uspevam da se prijavim preko chroma na youtube,dok preko mozile stalno sam prijavljen na tjubu i cim kliknem na tjub odmah sam ulogovan. jbm ti telekom i na dlanu i sve....da mogu da pristupim tom mailu sve bi bilo reseno za cas...resetovao bi password za tjub,i ulogovao bi se preko novog pasvorda i na chrome i na mozilu i problem resen... ovako samo smaranje.. :: :: NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK :: :: :: Ok, jesi probao da odradiš to iz chroma preko import komande, bekapuj bukmarkove, odradi kompletan import iz firefoxa pa samo vrati bukmarkove :: :: :: :: :: ::
e to nisam,importovao sam samo bookmarkove...sad kontam da sam trebao da importujem i saved passworde da bi bookmarkovi radili...e bas sam blenta,ali ovih dana mi mozak stvarno ne radi bas najbolje...hvala za savet,pokusacu sutra da importujem sve zivo pa cu brisati sta mi ne treba...samo da proradi...
:: Znači, baš si u hromu išao na bookmarks - import settings pa onda odabrao firefox i štiklirao baš sve? I history i passwords i cookies.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.