Molim da mi neko kaze sta se dogadja sa Pluginsima i svim ostalim dodacima u folderu Filter a mislim na presets, action, brushes, styles i dr. prilikom reinstalacije Photoshopa. Hoce li to biti sacuvano u postojecim folderima ili ce pak biti sve izbrisano. Moram izvrsiti reinstalaciju ali voleo bih da ne moram ponovo da sve dodatke pronalazim i ponovo instaliram.
mozda moze ovako,prekopiras te foldere na drugo mesto,i nakon instalacije photoshopa prekopiras sadrzaj foldera na novu instalaciju.Ja sam to radio par puta npr.sa brushes i sve je radilo ok. Pozdrav
Tacno, tako sam i mislio u slucaju da reinstalacija brise ali.. problem su mi instalirani pluginsi jer oni nece raditi tj. morao bih ponovo izvrsiti instalaciju a imam ih oko 120
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.