ovaj put me zanima da li neko je u skorije vreme, proterato kroz brdo torrent downloader i primetio jedan koji ispunjava sledece stavke:
-mogucnost prioritizovanja jednog torrenta u odnosu na drugi -mogucnost prioritizovanja jednog fajla u torentu u odnosu na drugi -da nema reklama niti nekih background zezancija -da se moze podesiti i download i upload za svaki torrent pojedinacno -da se moze odabrati koliko downloadera/uploadera moze biti po torrentu -da se moze odabrati koliko downloadera/uploadera moze biti ukupno -da ima mogucnost da se ugasi kompijuter posle downloada -da se moze ostaviti torent da radi dok ne ispuni odredjenu kvotu sharea pre nego sto stane. -da se ta kvota moze odabrati -da program zapamti ljude po adresi koji imaju dati torrent i da nastavi skidanje od njih, a ne prvo da proverava trackere. -da ima mogucnost provere fajla da li je skinut 100% -da moze odmah na pocetku zauzeti memoriju na hardu za torrent -da ima mogucnost da nastavi rad kako je bilo pre nego sto sam ga ugasio -da li neko ovo cita -da moze da doda na listi trackera one trackere za koje mislim da ima ljudi
Vuze sam koristio i dobro me sluzio kao korisnicki interfejs, ali u on sam i jos u paketu sa javom tada mi je stvarno rusio performance racunara. probacu sad ovaj novi jer se sigurno promenio od verzije 2.2.0.0
utorrent mi ranije pravio problema tako da sam ga izbegavao mada sad cu da probam ponovo.
do sada sam koristio BitLord1 (baziran na bitcomet) i sluzi me dobro osim sto mu fali limitovanje.
ali meni je muka kad vidim da mi torrent klijent guta ram kao firefox sa 5-6 tabova. Džabe to što ga oni reklamiraju da radi na svim platformama (java). Doduše, ima sve te opcije koje si naveo, samo gledaj da u glavnom meniju čekiras advanced, za maksimalan broj opcija.
micro torrent koristim oduvek i meni je dobro radio osnovni posao a to je download torrenata. Takođe, 20mb rama je već malo logičnije za torrent klijent. Nikad problemi s njim, ja korisrim zadnji build 2.2.1. I on bi trebao da ti završi većinu posla a i nemaš da brineš da li će da ti ubaguje komp jer je stvarno `a (very) tiny BitTorrent client`
Ja sam bio instalirao utorent 3.0 i odmah sam ga izbrisao i vratio 2.2.1,ja uglavnom koristim IE9 a FF me nekad zeza treba mu dosta vremena da ucita.. jedno pitanje sta znaci magnet link na zamundi,ono crveno kao potkovica x))
Kopiraš taj link i dodaš download menageru ili klikneš na njega pa ti ga preko brouzera doda d.m. a bez da skidaš torrent. Ustvari isto ko i torent. Al sam ti objasnio :)
Nema razlike, sve verzije od 2.0 na ovamo su ok i stabilne su k`o stena, mada nisam imao nikad nikakvih problema. Koristim 2.0.2 od kada je izasla. Jednostavno program je vrh vrhova. i ne pada mi na pamet da ga menjam ni pod razno sa nekim p2p reklamnim panoom.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Elem uzeo sam poslednju 3.0 verzju, sad da li sam trebao da uzmem stariju? :: mislim koja je razlika izmedju ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.