Dakle, imao sam dosta problema sa podešavanjem vremena. Često mi se dešava, da usled nestanaka struje, restarta i ostalih situacija, da se sat pomeri. To uglavnom bude kašnjenje od nekih 4-5 minuta, međutim nekada i pet minuta mnogo znače a vama sat nije tačan.
Probao sam da sinhronizujem sat preko Windows-ovog servera i preko njegovog samog načina za sinhronizaciju ali uvek mi je izbacivao jednu te istu poruku. An error occurred while windows was synchronizing with...
Inače imam win xp 64bit i na njemu lepo radi. Za 32-bit sistem nisam siguran. Trebalo bi da radi. Inače da biste proverili da li ovaj program radi jednostavno pomerite vreme za 1 sat i onda pustite da updatuje vreme.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.