To sam ranije uspevao a sad nikako da prokljuvim a znam da nije tesko. Hocu u Office 2007 da iskucma oglas a da mi brojevi telefona horizontalno ispisani budu uspravno kao stubici, vise puta copy-paste. Znam da sam nad nekim objektom radio rotaciju za to ali nikako ne nalazim jer sam zaboravio. Znate na sta mislim? na onaj deo gde se iseckaju brojevi telefona tako da se mogu odkinuti i poneti sa sobom?
Radim ovo o Word 2007 i toga nema. Mozda ima u Excel ali mi treba u Wordu. Kako da za 90 stepeni rotiram broj telefona koji je iskucan ili odnekle da ubacim?
:: Desni klik, format cells, alignment, orientation :: :: ::
Ma kako nema_ Desni klik na celiju i TEXT DIRECTION! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
moras da kreiras text tabelu pa u tabeli da rotiras, zajebanije je u wordu, u excelu je lako
:: A na koju celiju :: :: Upisao sam broj horizontalno 12345 hocu d aostane takav ali vertikalno ali da nij :: :: :: :: :: :: :: :: Ne znam o kakvim celijama pricate? Ne radim u Excelu vec u Wordu 200 ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.