Kako da skinem neki video sa Yuotube? Nijedan program ne radi. Da li su ubacili neku zastitu na sajt protiv skidanja jer svi programi prijavljuju isti problem? Koristio sam youtubedownloader, vdownloader i one sajtove na koje mozes da uneses link videa i da ga skines i nista.
jel zna neko kako bajpesovati restrikciju `this video is not available in your country`? pre je radila ona fora sa otvaranjem klipa direktno ful screen (dodavanje /v/ umesto watch u adresu), al sad su sredili taj exploit, jel neko slucajno izvalio novi nacin?
Jdownloader skida u cak tri formata plus mp3 u slucaju da zelis skinuti samo pesmu .)
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB ATA Maxtor 160GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLL
Uspeo sam sa JDownloaderom jer sam njega imao instaliarnog, a nabacio sam i download helper za mozilu i radi. Jedno pitanje u vezi Real playera. Pokusao sam nekada da ga instaliram i uvek mi prijavljuje gresku pri instalaciji i kaze mi da ne moze da se instalira dok se ne konektujem na internet, a uvek sam konektovan. Sta da mu radim? Dok sa imao WIN XP to mi se nije desavalo i imao sam ga instaliranog i koristio ga za download, a sam imam WIN 7 i ne mogu da ga instaliram.
:: I sta ces sa flv-om kad ga svuces??? :: :: Da koristis jedan konverter za video a drugi za audio :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: + :: :: :: :: Nema boljeg :: :: :: :: :: ::
Covek je lepo pitao za prograam da skine video s tim sto preko Jdownloader moze da skine u nekoliko formata Ne pamtim kad sam zadnji put video samo flv kao ponudjeni format (pricamo o muzici)
najkvalitetnije ces ga skinuti preko keepVid-a, plus imas da biras u kom formatu i u kom kvalitetu, ne treba ti nikakav program, nista, samo odes na https://www.keepvid.com i paste-ujes adresu snimka, moras da imas instaliranu javu
:: Kako da skinem neki video sa Yuotube :: Nijedan program ne radi. Da li su ubacili neku zastitu na sajt protiv skidanja jer svi programi prijavljuju isti problem :: Koristio sam youtubedownloader, vdownloader i one sajtove na koje mozes da uneses link videa i da ga skines i nista ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.