Ima svasta nesto.Za subtitlove podesite slovenski-centralno evropski windows (CP 1250).I try to autodetect srpski,naravno..Pusta klipovlje sa you tube direkt iz plejera...
Koristim samo KMP,ali mi je ovaj zbog direktnog pristupa netu i autoresize opcije zapao za oko.Nisam primetio dosad da baguje,otvara korektno,pa ga,bar zasad ne bih nazvao krsem.Ali,ko zna....)
Svaki player negde mora da ima opciju skripte texta-fonta, uglavnom stoji na us ili slicno, stavi na central european i to je to, kopaj u font opcijama i subtitle opcijama.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
pa ok, ali za te potrebe imas VLC od koga nema bolji
:: Koristim samo KMP,ali mi je ovaj zbog direktnog pristupa netu i autoresize opcije zapao za oko.Nisam primetio dosad da baguje,otvara korektno,pa ga,bar zasad ne bih nazvao krsem.Ali,ko zna....) :: :: ::
Ma sve jedno koji se koristi. Ako ti je podesen komjuter za srpsko podrucje prilikom instalacije ce svaki da sam podesi central il istocno evropski. Koristim mpc a imam pride i km player.
dobar player, stvarno dobar i ima dosta naprednih funkcija za sve, dobro su ga nazvali `KM Reloaded`, kad se instalira ima nekih sitnica koji nisu po default-u upaljene kao na ostalim ali kad se podesi bez greske je.
:: Od trenutka kad sam ga instalirao, ne koristim vise nijedan drugi, sve sam ih deinstalirao :: :: :: http://goo.gl/FS72A :: ::
ajde vec jednom shvatite, po stoti put ne moze da bude bolja slika, zvuk kada koriste isti KODEK za renderovanje, covece kako vam to nije jasno, nece ti NI JEDAN pustati NISTA ako ga ne namestis kako treba!
:: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj... :: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ ->k@PH€z :: :: :: najbolji plejeri su bs i go :: :: :: :: :: ::
Markoviću, pod hitno da prestaneš da piješ babine lekove!!!
2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ ->k@PH€z
:: ajde vec jednom shvatite, po stoti put ne moze da bude bolja slika, zvuk kada koriste isti KODEK za renderovanje, covece kako vam to nije jasno, nece ti NI JEDAN pustati NISTA ako ga ne namestis kako treba :: :: :: :: :: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba :: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj... :: :: :: :: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ ->k@PH€z :: :: :: :: :: najbolji plejeri su bs i go :: :: :: :: :: :: :: :: ::
da da, pijem bakin chaj za sracku, pa sta da radim kad se vrte po milioniti put iste stvari, ako je zaebancija ok
:: :: Markoviću, pod hitno da prestaneš da piješ babine lekove!!! :: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ ->k@PH€z :: :: :: ajde vec jednom shvatite, po stoti put ne moze da bude bolja slika, zvuk kada koriste isti KODEK za renderovanje, covece kako vam to nije jasno, nece ti NI JEDAN pustati NISTA ako ga ne namestis kako treba :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba :: :: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj... :: :: :: :: :: :: :: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ ->k@PH€z :: :: :: :: :: :: :: najbolji plejeri su bs i go :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Za foobar player ne znam sto se tice muzike, koristim AIMP 2 i prezadovoljan sam, ali za BS player je istina. Skinuo sam ga, pustio film u Full HD rezoluciji i zaista je slika bila ocaj. Isti taj film na GOM playeru, KM playeru, VLC playeru izgleda daleko bolje. Nervira me samo sto kod GOM playera premotavanje Full HD sadrzaja zna da potraje koju sekundu, dok kod ostalih to ide trenutno. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj... :: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ ->k@PH€z :: :: :: najbolji plejeri su bs i go :: :: :: :: :: ::
samo si se nadovezao i takodje lupio glupost, ja ne mogu da verujem sta ovde ljudi pisu, bolja slika u GOM player-u nego u BS player-u hahahha jaoooo zivoteee lutalico
:: Za foobar player ne znam sto se tice muzike, koristim AIMP 2 i prezadovoljan sam, ali za BS player je istina. Skinuo sam ga, pustio film u Full HD rezoluciji i zaista je slika bila ocaj. Isti taj film na GOM playeru, KM playeru, VLC playeru izgleda daleko bolje. Nervira me samo sto kod GOM playera premotavanje Full HD sadrzaja zna da potraje koju sekundu, dok kod ostalih to ide trenutno :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba :: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj... :: :: :: :: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ ->k@PH€z :: :: :: :: :: najbolji plejeri su bs i go :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Prilikom instalacije BS mi je trazio da skine sa neta neke kodeke koje ce interno koristiti i ja sam mu naravno dozvolio. U pitanju je Pro verzija. Nista nisam podesavao u njemu, ali kad sam pustio film bio sam izuzetno razocaran kvalitetom prikaza. To je evidentno. Da li je do playera, kodeka koje je skinuo ili cega vec, ali je tako, verovao ti ili ne. I to razlika nije mala, nego ogromna. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: samo si se nadovezao i takodje lupio glupost, ja ne mogu da verujem sta ovde ljudi pisu, bolja slika u GOM player-u nego u BS player-u hahahha jaoooo zivoteee lutalic :: :: :: :: Za foobar player ne znam sto se tice muzike, koristim AIMP 2 i prezadovoljan sam, ali za BS player je istina. Skinuo sam ga, pustio film u Full HD rezoluciji i zaista je slika bila ocaj. Isti taj film na GOM playeru, KM playeru, VLC playeru izgleda daleko bolje. Nervira me samo sto kod GOM playera premotavanje Full HD sadrzaja zna da potraje koju sekundu, dok kod ostalih to ide trenutno :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: :: :: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba :: :: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj... :: :: :: :: :: :: :: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ ->k@PH€z :: :: :: :: :: :: :: najbolji plejeri su bs i go :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
brate, te kodeke sa neta u zivotu nisam skidao, ali ni jednom, normalna stvar je da prethodno instalira k-lite i ni jedan drugi, valjda znas to, a GOM, KM itd. imaju svoje kodeke, dakle slika koja se emituje na plejeru je decoder (KODEK) a ne plejer, on je tu samo da implementira, povuce filter, nemoj onda da pises kako ima losu sliku itd. kad vec znas sta si uradio, uradi sledeci put ovako sa k-lite pa da vidimo kakva ce slika da bude
:: Prilikom instalacije BS mi je trazio da skine sa neta neke kodeke koje ce interno koristiti i ja sam mu naravno dozvolio. U pitanju je Pro verzija. Nista nisam podesavao u njemu, ali kad sam pustio film bio sam izuzetno razocaran kvalitetom prikaza. To je evidentno. Da li je do playera, kodeka koje je skinuo ili cega vec, ali je tako, verovao ti ili ne. I to razlika nije mala, nego ogromna :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: samo si se nadovezao i takodje lupio glupost, ja ne mogu da verujem sta ovde ljudi pisu, bolja slika u GOM player-u nego u BS player-u hahahha jaoooo zivoteee lutalic :: :: :: :: :: :: :: Za foobar player ne znam sto se tice muzike, koristim AIMP 2 i prezadovoljan sam, ali za BS player je istina. Skinuo sam ga, pustio film u Full HD rezoluciji i zaista je slika bila ocaj. Isti taj film na GOM playeru, KM playeru, VLC playeru izgleda daleko bolje. Nervira me samo sto kod GOM playera premotavanje Full HD sadrzaja zna da potraje koju sekundu, dok kod ostalih to ide trenutno :: :: :: *************************************************************************************** :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba :: :: :: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ ->k@PH€z :: :: :: :: :: :: :: :: :: najbolji plejeri su bs i go :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.