Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Najbolj pleyer koji sam koristio
STRANA 1 OD 3  
ralebrale Najbolj pleyer koji sam koristio 14.09.2011. 15:34 T38377

status: user
broj poruka: 678
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/UMPlayer.shtml

Ima svasta nesto.Za subtitlove podesite slovenski-centralno evropski windows (CP 1250).I try to autodetect srpski,naravno..Pusta klipovlje sa you tube direkt iz plejera...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Najbolj pleyer koji sam koristio 14.09.2011. 16:00 #359639

broj poruka: 19022
izvini druze ali ovo je krs player ubedljivo, imas BS, MPC-HC, PotPlayer, GOMpl, itd. oni su ti najbolji.

:: http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/UMPlayer.shtm
::
:: Ima svasta nesto.Za subtitlove podesite slovenski-centralno evropski windows (CP 1250).I try to autodetect srpski,naravno..Pusta klipovlje sa you tube direkt iz plejera..
Mikishon89 Re: 14.09.2011. 16:05 #359641

broj poruka: 2416
najbolji plejeri su bs i gom

ralebrale ... 14.09.2011. 16:11 #359643

broj poruka: 678
Koristim samo KMP,ali mi je ovaj zbog direktnog pristupa netu i autoresize opcije zapao za oko.Nisam primetio dosad da baguje,otvara korektno,pa ga,bar zasad ne bih nazvao krsem.Ali,ko zna....)

Dexter013 1+ 14.09.2011. 16:14 #359645

broj poruka: 17093
Za bs

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf - - - - 14.09.2011. 16:40 #359650

broj poruka: 1509
Offtopic
zna li neko kako da namestim da rade ćirilični prevodi na mpc-hc???
Black Wolf

Dexter013 Ok. 14.09.2011. 16:49 #359657

broj poruka: 17093
Svaki player negde mora da ima opciju skripte texta-fonta,
uglavnom stoji na us ili slicno,
stavi na central european i to je to, kopaj u font opcijama i subtitle opcijama.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Pa dobro 14.09.2011. 16:55 #359661

broj poruka: 6876
nije losh,mada cini se da je VLC dosta bolji.

imarkovic Re: ... 14.09.2011. 16:55 #359663

pa ok, ali za te potrebe imas VLC od koga nema bolji

:: Koristim samo KMP,ali mi je ovaj zbog direktnog pristupa netu i autoresize opcije zapao za oko.Nisam primetio dosad da baguje,otvara korektno,pa ga,bar zasad ne bih nazvao krsem.Ali,ko zna....)
gliga79 player! 14.09.2011. 17:19 #359668

broj poruka: 4641
Po meni su KM i VLC najbolji

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

Simon72 ... 14.09.2011. 17:23 #359670

broj poruka: 2799
Ma sve jedno koji se koristi. Ako ti je podesen komjuter za srpsko podrucje prilikom instalacije ce svaki da sam podesi central il istocno evropski. Koristim mpc a imam pride i km player.

Miskonius Daum Pot Player 14.09.2011. 17:38 #359676

broj poruka: 4420
Od trenutka kad sam ga instalirao, ne koristim vise nijedan drugi, sve sam ih deinstalirao.

http://goo.gl/FS72A

imarkovic Re: Daum Pot Player 14.09.2011. 17:45 #359678

dobar player, stvarno dobar i ima dosta naprednih funkcija za sve, dobro su ga nazvali `KM Reloaded`, kad se instalira ima nekih sitnica koji nisu po default-u upaljene kao na ostalim ali kad se podesi bez greske je.

:: Od trenutka kad sam ga instalirao, ne koristim vise nijedan drugi, sve sam ih deinstalirao
:: http://goo.gl/FS72A
Scyter Re: 14.09.2011. 19:35 #359730

broj poruka: 8138
KM Player sa K-Lite kodecima - dobitna kombinacija.

JovanZ re 14.09.2011. 20:42 #359747

broj poruka: 3008
Media player classic. Lagan i funkcionalan. Naravno K-Lite se podrazumeva :)
H-nitro Re: Re: 14.09.2011. 21:37 #359767

broj poruka: 1976
upravo tako a mnogo brze otvara i renda filove nego gom

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

:: KM Player sa K-Lite kodecima - dobitna kombinacija
sSHarK Re: Re: 14.09.2011. 21:43 #359769

broj poruka: 990

B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Foobar
kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj...

2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ -> k@PH€z

:: najbolji plejeri su bs i go
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed BS player je najveće smeće u ovoj kategoriji... 14.09.2011. 22:31 #359788

broj poruka: 11001
Ono što KM i/ili VLC ne mogu da pokrenu ostaje nepokretno do kraja Vremena... KM je NAJKONFIGURABILNIJI player, ikada...

imarkovic Re: Re: Re: 14.09.2011. 23:13 #359798

ajde vec jednom shvatite, po stoti put ne moze da bude bolja slika, zvuk kada koriste isti KODEK za renderovanje, covece kako vam to nije jasno, nece ti NI JEDAN pustati NISTA ako ga ne namestis kako treba!

:: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba
:: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj...
:: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ -> k@PH€z
:: :: najbolji plejeri su bs i go
:: ::
sSHarK Re: Re: Re: Re: 15.09.2011. 00:26 #359814

broj poruka: 990

Markoviću, pod hitno da prestaneš da piješ babine lekove!!!

2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ -> k@PH€z

:: ajde vec jednom shvatite, po stoti put ne moze da bude bolja slika, zvuk kada koriste isti KODEK za renderovanje, covece kako vam to nije jasno, nece ti NI JEDAN pustati NISTA ako ga ne namestis kako treba
:: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba
:: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj...
:: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ -> k@PH€z
:: :: :: najbolji plejeri su bs i go
:: :: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: 15.09.2011. 00:45 #359818

da da, pijem bakin chaj za sracku, pa sta da radim kad se vrte po milioniti put iste stvari, ako je zaebancija ok

:: Markoviću, pod hitno da prestaneš da piješ babine lekove!!!
:: :: ajde vec jednom shvatite, po stoti put ne moze da bude bolja slika, zvuk kada koriste isti KODEK za renderovanje, covece kako vam to nije jasno, nece ti NI JEDAN pustati NISTA ako ga ne namestis kako treba
:: :: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba
:: :: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj...
:: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ -> k@PH€z
:: :: :: :: najbolji plejeri su bs i go
:: :: :: ::
mkukic Re: Re: Re: 15.09.2011. 00:58 #359820

broj poruka: 2591
Za foobar player ne znam sto se tice muzike, koristim AIMP 2 i prezadovoljan sam, ali za BS player je istina. Skinuo sam ga, pustio film u Full HD rezoluciji i zaista je slika bila ocaj. Isti taj film na GOM playeru, KM playeru, VLC playeru izgleda daleko bolje. Nervira me samo sto kod GOM playera premotavanje Full HD sadrzaja zna da potraje koju sekundu, dok kod ostalih to ide trenutno.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba
:: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj...
:: :: najbolji plejeri su bs i go
gman mpc 15.09.2011. 01:40 #359826

broj poruka: 1111
iz k-lite codec pack-a

a za ziku aimp2
nikako 3, ili se samo meni ne svidja

ulsi
imarkovic Re: Re: Re: Re: 15.09.2011. 01:44 #359828

samo si se nadovezao i takodje lupio glupost, ja ne mogu da verujem sta ovde ljudi pisu, bolja slika u GOM player-u nego u BS player-u hahahha jaoooo zivoteee lutalico

:: Za foobar player ne znam sto se tice muzike, koristim AIMP 2 i prezadovoljan sam, ali za BS player je istina. Skinuo sam ga, pustio film u Full HD rezoluciji i zaista je slika bila ocaj. Isti taj film na GOM playeru, KM playeru, VLC playeru izgleda daleko bolje. Nervira me samo sto kod GOM playera premotavanje Full HD sadrzaja zna da potraje koju sekundu, dok kod ostalih to ide trenutno
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba
:: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj...
:: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ -> k@PH€z
:: :: :: najbolji plejeri su bs i go
mkukic Re: Re: Re: Re: Re: 15.09.2011. 01:52 #359829

broj poruka: 2591
Prilikom instalacije BS mi je trazio da skine sa neta neke kodeke koje ce interno koristiti i ja sam mu naravno dozvolio. U pitanju je Pro verzija. Nista nisam podesavao u njemu, ali kad sam pustio film bio sam izuzetno razocaran kvalitetom prikaza. To je evidentno. Da li je do playera, kodeka koje je skinuo ili cega vec, ali je tako, verovao ti ili ne. I to razlika nije mala, nego ogromna.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: samo si se nadovezao i takodje lupio glupost, ja ne mogu da verujem sta ovde ljudi pisu, bolja slika u GOM player-u nego u BS player-u hahahha jaoooo zivoteee lutalic
:: :: Za foobar player ne znam sto se tice muzike, koristim AIMP 2 i prezadovoljan sam, ali za BS player je istina. Skinuo sam ga, pustio film u Full HD rezoluciji i zaista je slika bila ocaj. Isti taj film na GOM playeru, KM playeru, VLC playeru izgleda daleko bolje. Nervira me samo sto kod GOM playera premotavanje Full HD sadrzaja zna da potraje koju sekundu, dok kod ostalih to ide trenutno
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba
:: :: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj...
:: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ -> k@PH€z
:: :: :: :: najbolji plejeri su bs i go
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: 15.09.2011. 01:57 #359831

brate, te kodeke sa neta u zivotu nisam skidao, ali ni jednom, normalna stvar je da prethodno instalira k-lite i ni jedan drugi, valjda znas to, a GOM, KM itd. imaju svoje kodeke, dakle slika koja se emituje na plejeru je decoder (KODEK) a ne plejer, on je tu samo da implementira, povuce filter, nemoj onda da pises kako ima losu sliku itd. kad vec znas sta si uradio, uradi sledeci put ovako sa k-lite pa da vidimo kakva ce slika da bude

:: Prilikom instalacije BS mi je trazio da skine sa neta neke kodeke koje ce interno koristiti i ja sam mu naravno dozvolio. U pitanju je Pro verzija. Nista nisam podesavao u njemu, ali kad sam pustio film bio sam izuzetno razocaran kvalitetom prikaza. To je evidentno. Da li je do playera, kodeka koje je skinuo ili cega vec, ali je tako, verovao ti ili ne. I to razlika nije mala, nego ogromna
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: samo si se nadovezao i takodje lupio glupost, ja ne mogu da verujem sta ovde ljudi pisu, bolja slika u GOM player-u nego u BS player-u hahahha jaoooo zivoteee lutalic
:: :: :: Za foobar player ne znam sto se tice muzike, koristim AIMP 2 i prezadovoljan sam, ali za BS player je istina. Skinuo sam ga, pustio film u Full HD rezoluciji i zaista je slika bila ocaj. Isti taj film na GOM playeru, KM playeru, VLC playeru izgleda daleko bolje. Nervira me samo sto kod GOM playera premotavanje Full HD sadrzaja zna da potraje koju sekundu, dok kod ostalih to ide trenutno
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: :: B(ig)S(hit) Player - 1 isti film pusti na BS-u i Pot-u, progledaćeš, i100 važi za Fooba
:: :: :: :: kada je muzika u pitanju, on pa 3 mesta prazna, probaj...
:: :: :: :: 2zz&l@tz -> p0t€RRn&tz@ -> k@PH€z
:: :: :: :: :: najbolji plejeri su bs i go
:: :: :: :: ::
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs