:: Probacemo sutra pa cu da javim svoje zapazanje kao dugogodisnji korisnik Nod-ovih A :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: ::
odakle ti da je free, naravno da NIJE, ne treba ti crack nego serial
:: Jel to free, ili treba crack :: Probacu i ja ako ne treba crack.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Pa ok, greska. :) A jel ima da se skine? Ja sam se zezao sa 4-kom, stalno uprazno sam update-ovao i navuko sam sam sebi gamad. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: odakle ti da je free, naravno da NIJE, ne treba ti crack nego seria :: :: :: :: Jel to free, ili treba crack :: :: Probacu i ja ako ne treba crack.. :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: ::
ne znam kako si to uspeo, mora da si doktor:) inace, ja sam na poslednjoj verziji 4.2.71.2 i radi mi super, to isto bih i tebi preporucio, a gamad ne moze da se navuce, mozda si se utripovao kad odes na adresu dok je aktivan av izbaci URL error, disable-ujes av, ukucas usr i odes na adresu, nema gamadi uopste, samo rokaj
:: Pa ok, greska. : :: A jel ima da se skine? Ja sam se zezao sa 4-kom, stalno uprazno sam update-ovao i navuko sam sam sebi gamad :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: odakle ti da je free, naravno da NIJE, ne treba ti crack nego seria :: :: :: :: :: :: :: Jel to free, ili treba crack :: :: :: Probacu i ja ako ne treba crack.. :: :: :: :: :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa nece da se bootuje MAC OSx crn ekran kad mu ukucam ono -v. Pricao sam sa Saxijom on je instalirao iDeneba pa cu i njega da probam samo da nadjem normalnu verziju da skinem :P _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: sta se ti javljas, koj ce tebi nod za OSx :: :: :: :: Probacemo sutra pa cu da javim svoje zapazanje kao dugogodisnji korisnik Nod-ovih A :: :: ______________________ :: :: :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.