opet ja, posedujem kaspersky internet security 2012 i Office home and student 2010 za tri racunara. Obe kutije su ne otvorene, stigle iz Nemacke i ja bih to da prodam, medjutim ono sto me buni da li ovi programi kad se instaliraju su samo na nemackom ili cu moci i eng ver da instaliram, za kasperski kontam da mogu skinuti sa neta instalaciju na eng pa samo pokrenuti je sa ovim kljuchem, ali za office nisam siguran moze li i on biti na eng, a kutija i licenca german dvd... ne bih da prodam nekom, a da on chovek kad instalira dobije sve na nemachkom. Unapred zahvalan
ne znam nemachki, ali logichno mi je da ako je kutija na nemachkom da je nemachki, ali mozda ima mui ili tako nesto... pa pitah mozda je neko vec prosao moj problem
Ja, ja, spric mi, snela, snela... Ja, ja, mit kurbla... Itd... (pisanje nemackog mi bas ne ide)
Eh te prve lekcije su bile najbolje... grupa bubuljicavih klinace 10-14 godina gleda video materijal na starom kinoprojektoru i slusa izgovor na staroj Toski...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.