Napravio sam ovaj programčić, pa koga smara novi Skype Home prozor koji se pojavljuje pri pokretanju windowsa, a i kasnije kad mu se hoće, može da ga skine i stavi u StartUp folder.
ako sam te razumeo kako treba ti si napravio program koji ga iskljucuje iz startapa? moze to i sa msconfig u startu da se otkuca pa gledas sta ce da ti bude podignuto sa sistemom, a ako nisam dobro razumeo onda hvala :) tj hvala za trud u svakom slucaju :)
:: :: Napravio sam ovaj programčić, pa koga smara novi Skype Home prozor koji se pojavljuje pri pokretanju windowsa, a i kasnije kad mu se hoće, može da ga skine i stavi u StartUp folder :: :: https://www.mediafire.com/?0ms2t6r7rm3htv6
Re: Re: Rešenje za dosadni Skype Home startup prozor
26.08.2011. 02:28
status: user broj poruka: 195
Nisi dobro razumeo. Program ne sprečava podizanje Skype-a nego jednog njegovog dodatnog prozora koji se pojavljuje u novijim verzijama programa prilikom pokretanja, a za koji jednostavno ne postoji mogućnost da se spreči. Prozor je neka navlakuša na Facebook itd, a očito je nešto što Microsoft pokušava kao novi vlasnik Skype-a.
Al problem je sto se svakog dana i da ne restartuješ komjuter pojavljuje skype home i iskoci skype cak i kad recimo gledam film :) Inace desava se da po nedelju dana ne restartujem odnosno ne gasim kompjuter (komojuter mi je stalno upaljen)
hvala, a kad vec majstorises oko toga, daj sdelaj nesto da skloni onu dosadnu reklamu na dnu skype-a, mislim da sam jedno milijardu puta stisnuo ono X koliko me nervira svaki put
:: :: Napravio sam ovaj programčić, pa koga smara novi Skype Home prozor koji se pojavljuje pri pokretanju windowsa, a i kasnije kad mu se hoće, može da ga skine i stavi u StartUp folder :: :: https://www.mediafire.com/?0ms2t6r7rm3htv6
I mene nervira i taj prozor i onaj dole levo sto stalno nesto reklamira. Gasi, gasi, a ono se pali.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: @Simon7 :: Program rešava i taj problem, nije vazno sto ne restartujes kompjuter :: :: @imarkovi :: Da li si isključila reklame u Tools -> Options -> Notifications -> Alerts&messages :: ::
:: pa vidi njegov avatar, onda ispada da je on bezzuba zivotinj :: :: :: :: Pa kad ti avatar devojka a covek verovatno nije cesto na forumu. Ljudi se lako zbune : :: :: :: :: :: ::
ja ne znam stvarno ni sta je to, imam winxp x64, poslednji skype taj home prozor samo prvi put zatvorim, eventualno reeeetko kad mi iskoci i ja ga zatvorim i cao, ne smara me vise, ali ovo sa reklamom je smaralo vise, sad sam i to resio:)
:: A kako objasnjavas da si ti jedini kome ne radi? Jedino tako sto si fajl stavio u taj folder, ali nisi ga pokrenuo, tj. nisi restartovao komp :: :: I šta ti je `startni prozor pri paljenju kompa`? Treba biti precizan kad se nesto iznosi.
Ma druze, ne objasnjavam i ne zameram ti, hvala ti na trudu, stavio sam u startup, sve regularno. Govorim o skajp prozoru koji se pojavljuje pri dizanju windowsa, za koji nema opcije za iskljucivanje. Sto kaze ova pishulja imarkovicka zatvorim ga na pocetku i ne smara me vise. Ali ipak iskoci pri svakom dizanju wina. Isto teram winxp x64.
Ma nije to ni tol`ko bitno, u svakom slucaju nice try.
:: A kako objasnjavas da si ti jedini kome ne radi? Jedino tako sto si fajl stavio u taj folder, ali nisi ga pokrenuo, tj. nisi restartovao komp :: :: I šta ti je `startni prozor pri paljenju kompa`? Treba biti precizan kad se nesto iznosi.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.