Imam čestu potrebu za konvertovanjem DOC fajla u PDF. Na novom računaru u okviru Office-a, Word 2007, imam komandu `Save as PDF` pa je to relatibno lako uraditi. Međutim, na starijem računaru imam Office, Word 2003, koji nema tu opciju. Skidao sam neke besplatne programe za konvertovanje, ali sam našao samo probne verzije (ostaje žig te firme, ograničena veličina fajla, traje 1 dan i sl.)
Da li postoji besplatan program i gde ga mogu skinuti, koji može bilo koji DOC fajl konvertovati u PDF bez ikakvih ograničenja. Najviše bi mi odgovarao dodatak za Word 2003 koji bi mi omogićio opciju `Save as PDF`.
Najbolje resenje je prelzak na OpenOffiice (LibreOffice). Ne samo
24.08.2011. 19:16
status: user broj poruka: 11001
da je potpuno besplatan (dakle: legalan) nego je kompatibilan sa svim, pa i najnovijim m$ ofisima + pretvara bilo koji `svoj` fajl (ukljucujuci .doc) u .pdf upravo onako kako se tebi svidja (save as .pdf).
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.