Ovim tempom ce za novogodisnje vece da izbace Firefox 15.0b New Year`s Eve edition
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Suprise, suprise... X :: Hvale je da ova trosi manje RAM- :: Ali stvarno ne znam kako im se ne smuci da na svakih 10-15 dana izbacuju novu verzij :: :: http://goo.gl/Dprx :: :: http://goo.gl/FS72A
U zivotu nisam do sada video toliko verzija u tako kratkom roku. Sta rade oni? Treba da idu da se lece. Umesto da naprave jednu ljudsku verziju koja ce da radi brzo i manje da se baguje, oni stancuju nove svaki dan kao Kinezi.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ne znam, ne sećam se da sam imao takva iskustva sa peticom, mada toliko verzija su izdali za tako kratko vreme, tako da si možda i u pravu.
Pozdrav!
Vlada
:: I petica je tako radila. To vreme postoji i sada samo je krace nego ranije. Sacekas 2 sekunde :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: ostaju neko vreme u memoriji, pa se FF buni kada suviše brzo hoću ponovo da ga pokrenem :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Mesto da to trapju 6.1 pa 6.2 itd kao sto je bilo sa Verziom 3 oni rade ovo. Ima da predjem na Internet Explorer oni izbace novu verziju 1 u godinu dana! _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
Mozilla će da izbaci pored četvorke peticu, šesticu i sedmicu do kraja godine. Navodno je tako zbog chrome-a. Čitao sam o tome još kad je ff4 bio aktuelan.
:: Suprise, suprise... X :: Hvale je da ova trosi manje RAM- :: Ali stvarno ne znam kako im se ne smuci da na svakih 10-15 dana izbacuju novu verzij :: :: http://goo.gl/Dprx :: :: http://goo.gl/FS72A
Da ste i vi i ta softverska skalamerija, bolesni, i da vam treba OPERAcija. Hitno.... P.S. Ako je sad ureknem, i ako i ona počne sa štancovanjem verzija.... šta, da interno explodiram? - Jok.
Vi stvarno brkate loncice, ne izbacuju oni nista kao kinezi, ta verzija se radila kao i svaka druga do sada, samo sto je ubrzan release cycle, dele na 3 dela, kad izadje final, izadje odma beta sledece verzije, kako bi se zakrpili svi bagovi posle novih featuresa iz aurore, do nove final, dok aurora je rana faza sa novim inovacijama, znaci verzije se prebacuju sa aurore, na betu, sa bete na final, zato firefox izbacuje mnogo brze, evo za neupucene da shvate kako funkcionise, da ne bude da prave antikvitet od browsera:
Iskusio sam ovaj `back` button samo sto stoji, buni vas gde je forward? On se sam stvori po potrebi, ako udjete u stranu neku, i idete back, onda se stvori kroz animaciju. U svakom slucaju rade vise nego ikad, morali smo zbog chrome-a. Podelili su grupe u vise segmenata da svako ima svoj zadatak, i da kad izadje verzija bude prava i potpuna sto je super.
Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.
..... nedavno je istraživanje pokazalo da su u proseku, korisnici IE-a manje inteligentni od korisnika ff-a... naravno, IE uglavnom koroste oni koji za drugim potreba i nemaju ili moraju... pa je to umetni filter, ali, ebesh mi swe, ako ne bi sličan procenat ispao i između ff-a i Operete. P.S. Ljudi su otkrili novi vid zavisnosti, a to je imanje i `ažuriranje`... `da mi sve bude ažurno, up-to-date...` nema veze što nema razlike ili ne koristim.... Radi se u suštini o istoj vrsti manije kao i zaključavanje vrata, čišćenje, slaganje stvari u isti redosled itd...
ovaj novi FF7 stvarno zauzima manje rama, neverovatno
:: ..... nedavno je istraživanje pokazalo da su u proseku, korisnici IE-a manje inteligentni od korisnika ff-a... naravno, IE uglavnom koroste oni koji za drugim potreba i nemaju ili moraju... pa je to umetni filter, ali, ebesh mi swe, ako ne bi sličan procenat ispao i između ff-a i Operete :: P.S. Ljudi su otkrili novi vid zavisnosti, a to je imanje i `ažuriranje`... `da mi sve bude ažurno, up-to-date...` nema veze što nema razlike ili ne koristim... :: Radi se u suštini o istoj vrsti manije kao i zaključavanje vrata, čišćenje, slaganje stvari u isti redosled itd... :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Meni su fontovi i na 6.0 malo drugaciji nego na 5.0... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.