posto je izasao novi drajver pa hocu da ga instaliram,pa imam jedno pitanje dali da prvo obrisem stari ili da instaliram novi preko njega? Hvala unapred Izvinjavam se na glupom pitanju!!!
:: posto je izasao novi drajver pa hocu da ga instaliram,pa imam jedno pitanje dali da prvo obrisem stari ili da instaliram novi preko njega? Hvala unapre :: Izvinjavam se na glupom pitanju!!!
My computer/properties/device manager/display adapter/driver/uninstall
Restart konjukuptera i instalisanje novog svjezeg drivera. Mozes i driver sweeper-om ali nema potrebe za tim ,ovo je sasvim dovoljno. Neki i peglaju jedan preko drugih,ja to ne praktikujem jer svaki driver donosi i neke neovije intrukcije i poboljsanja pa se mesanjem jednih i drugih nekad,kazem nekad dodje i da zbrke,da ne kazem bug-a mada je to retkost .Samo iznosim mogucnosti.
Pa da... nvidia je to! :P AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Kolega Zeleni. :: Ja to radim ovako. :: :: My computer/properties/device manager/display adapter/driver/uninstal :: :: Restart konjukuptera i instalisanje novog svjezeg drivera :: Mozes i driver sweeper-om ali nema potrebe za tim ,ovo je sasvim dovoljno :: Neki i peglaju jedan preko drugih,ja to ne praktikujem jer svaki driver donosi i neke neovije intrukcije i poboljsanja pa se mesanjem jednih i drugih nekad,kazem nekad dodje i da zbrke,da ne kazem bug-a mada je to retkost .Samo iznosim mogucnosti :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Kod novijih drivera samo pokreneš install novog drivera koji će kroz proces instalacije da obriše stari, bez brige. Nemoj se cimati, sve će da radi u maniru `it`s meant to be played` :)
Pa, da, zar ovi novi `vozaći` nemaju Clean Install opciju?
Pozdrav!
Vlada
:: Kod novijih drivera samo pokreneš install novog drivera koji će kroz proces instalacije da obriše stari, bez brige. Nemoj se cimati, sve će da radi u maniru `it`s meant to be played` : :: :: CPU-Z: http://fwd4.me/07Uf :: :: ::
Nesto nije bas u redu sa ovim zadnjim drajverima.Pošto su ovi zadnji ustvari isti kao i predzadnji (nikakve razlike nisam ni procito a ni osetio) preporucio bi da se lepo vratimo na stare tj predzadnje drajvere. Uglavnom jednom mi je krešovala karta u krizi a desava se prilikom restarta dnosno kad podigne sistem da mi nevidi monitor kako treba pa mi je maximalna rezolucija 1024x768 i još par stvari (drzi 405 mh prilikom gledanja filmova preko mpc a prilikom surfovanja stalno diže na maximum ....) Inace instalirao sam drajvere preko postojecih kao i uvek do sada kao što radim i kod amd karti. Do sad nisam imao problema ni sa jednim drajverima.
imam najnovije na win7 i isti q kao i predhodni nista nisam primetio ni bolje ni gore kao da ih nisam ni menjao.
Prilikom instalacije drajvera imas lepo pitanje dali hoces clean install tj. dali hoces da izbrise stare (uninstalira) i da instalira nove ili da samo prepise preko starih nove podatke, tako da ne mora vise da se brisu stari da bi se novi instalirali sam program sve odradi samo pratis uputsva.
SKy-eva je najsigurnija (i odmah znaš koliko smara u startu). Clean install, sledeća, a gaženje je za lenčuge, jer, kako kaže poslovica, lenčuge tri puta rade istu stvar a škrtci, dva puta plaćaju istu stvar... AKo pičite drajver od prethodne verzije na sledeću, postoji verovatnoća da će sve ići ok i kod gaženja, koja je mnogo veća od verovatnoće da će tako biti i ako ste eksperimentisali sa nekim mnogo starijim drajverom, menjali kartice-čipove... ili, prosto, taj neki drajver proboravio kod vas poprilično dugo u sistemu....
Uglavnom, ja to poredim sa prelaskom auto-puta peške: da li je brže i može li da se pretrči auto-put peške? Može. Da li je pametno? NIje.....
Nema potrebe da komplikujete kada se radi o instalaciji novih nvidia drajvera preko starih... Navedeni postupak treba uraditi ako se prelazi sa nvidie na ati i obrnuto __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.