Naime, stradao mi je pre neki dan HDD na lap-topu, pa su mi jedva vratili nesto podataka koje sam imala. Posto je ovo bila velika neprijatnost i izazvala je mnogo nervoze i realnih gubitaka, pitanje je sledece: Da li postoji neki program koji bekapuje podatke, ali na nacin da u odnosu na prethodni ili inicijalni bekap automatski doda samo fajlove koji su od prethodnog bekapa dodati ili menjani? Ovo valjda ne bi trebalo da bude velika filozofija, obzirom da za sve fajlove postoji datum kreiranja i datum poslednje izmene. Ovo pitam zato sto se 300GB dokumentacije prilicno dugo prebacuje na eksterni hard, a ja obicno nemam vremena da cekam 3h... Hvala
Imaš synchronize dirs komandu u total commanderu. Kad se startuje, dobiješ 2 prozora, sa folderima koje hoćeš da sinhronizuješ, a strelicama filtriraš smer sinhronizacije (levi fajl noviji, desni noviji, jednaki, nejednaki).
Mislila sam da, kada zavrsim sa radom, bukvalno kliknem `Backup` dugme i da se toggluju podaci kojih nema na prethodnom backupu. Znaci, to bi bili fajlovi koji su ili izmenjeni ili dodati od prethodnog backupa.
Pa mozes da ga upalis kad hoces da Acronis namesti novi Backup a mozes i potpuno rucno da pravis Backup kad hoces.A ako pravis rucno onda su nezavisni Backupi.
A za externi najbolje da isprobas,ja mislim da mozes da ga upalis pa proveri dali onda Acronis namesti na njega to zadnje stanje
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.