sa onim reklamama koje se pojave u dnu video klipa par sekundi nakon pustanja. Da li postoji neki program da se to ne desi,tj da se blokira pojavljivanje tih glupih reklama.
Haha ocigledno ne znas. Od tih reklama ljudi ciji su to snimci zaradjuju pare. Isto ko google ads samo sto nisu na sajtu nego na klipu. To da bi i ti mogao moras da imas dosta dosta poseta na kanalu i na svojim klipovima i dosta sabskrajbova! _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: Haha ocigledno ne znas. Od tih reklama ljudi ciji su to snimci zaradjuju pare. Isto ko google ads samo sto nisu na sajtu nego na klipu. To da bi i ti mogao moras da imas dosta dosta poseta na kanalu i na svojim klipovima i dosta sabskrajbova :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: ::
Vidi da li ekstenzija zvana Adblock za Firefox moze da ti pomogne :),...
Pozdrav!
:: znaci nema nacina da se to blokira :: :: :: :: Haha ocigledno ne znas. Od tih reklama ljudi ciji su to snimci zaradjuju pare. Isto ko google ads samo sto nisu na sajtu nego na klipu. To da bi i ti mogao moras da imas dosta dosta poseta na kanalu i na svojim klipovima i dosta sabskrajbova :: :: ______________________ :: :: :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60395. Broj poslatih odgovora: 647399. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.