Imam problem sa zamagljenim ekranom u AutoCAD 2011 programu. Ne znam da li je to neki blur efekat ili sta vec, skoro sam uzeo novi komp i5 2500k, saphirre6850, asusp8z68 4gB ram... Na nekom forumu sam uspeo da nadjem da je problem ATI graficke i u catalyst contol centru sam podesio detalje ali bez rezultata... Evo slike: http://imageshack.us/f/706/autocad2011bug.jpg/
prilikom ucitavcanja bilo kog crteza slika je vrlo mutna i kao da se razliva
zanima me ako neko ima bilo kakvu ideju kako da resim problem
nVIDIA ili cekaj nove drivere za ATI koji ce mozda resiti problem. Tu nikakvim podesavanjima neces stvar poopraviti, ti kao korisnik si tu nemocan. Probaj drugu verziju CAD-a eventulano 2009 ali mislim da ce biti isto.
:: Imam problem sa zamagljenim ekranom u AutoCAD 2011 programu. Ne znam da li je to neki blur efekat ili sta vec, skoro sam uzeo novi komp i5 2500k, saphirre6850, asusp8z68 4gB ram... Na nekom forumu sam uspeo da nadjem da je problem ATI graficke i u catalyst contol centru sam podesio detalje ali bez rezultata.. :: Evo slike :: http://imageshack.us/f/706/autocad2011bug.jpg :: :: prilikom ucitavcanja bilo kog crteza slika je vrlo mutna i kao da se razliv :: :: zanima me ako neko ima bilo kakvu ideju kako da resim proble ::
Problem je u toj seriji kartica 6850 i 6870. Za ostale serije 6xxx ne znam. Sa serijom 5xxx takodje nema problema.
:: Da li je moguce da se problem resi podesavanjem opcija u AutoCAD-u??? Ne.
:: instalirao sam vec 2010 i isti problem se javio, pre ove graficke sam imao 9600xt i 2600pro, isto ATI, i nisam imao problema sa programom.. :: :: Da li je moguce da se problem resi podesavanjem opcija u AutoCAD-u????
CAD x64 se moze instalirati samo na x64 sistemu. Tako da ima x64 sistem. Problem u CAD-u koji ima vezan je za ATI GPU nema veze, da lili se radi o x86 ili x64 sistemu. Bilo da koristi x64 sistem i x64 verziju CAD-a ili pak x86 sistem i x86 verziju CAD-a imace problem.
:: i koji win imas? vidim da si instalirao 64bit verziju, a imas 4 giga rama... da nemas mozda 32bit win :: :: ATARI 1040S :: ::
uzeo sam da skidam AutoCAD 2012, ne znam sta vise da radim ako to ne upali, trazio sam drajvere za graf. ali vec imam najnovije... Cudno mi je kako ni na jednom sajtu od AMDa ili Autodeska nisam nasao ni jedan komentar na ovu temu... A radeonHD6850 i nije bas neka ultra nova graficka pa da nisu mogli dosad da izbace neku zakrpu za drajvere... AKO NEKO IMA BILO KOJU IDEJU NEKA MI JAVI!!! nije valjda da mi je jedino resenje da menjam graficku :(
Pokusaj da u Atijevom kontrol panelu, pod stavkom 3D application settings odchekiras Morphological filtering pod Smoothvision HD: Anti-aliasing. Procackaj, naci ces. Kod ortaka resilo problem na seriji 5
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.