dobra pouzdana aplikacija za proveru ispravnosti graficke kartice
STRANA 1 OD 1
vnemanja82
dobra pouzdana aplikacija za proveru ispravnosti graficke kartice
31.07.2011. 01:31
T37532
status: user broj poruka: 182
koji je pouzdan program za proveru ispravnosti i test uopste graficke karte?Koji vi koristite? Ja do sada se nisam bavio sa tim programima pa mi treba savet da ne tumaram bespotrebno.hvala
Svaki 3D program je test program za grafiku..Pocev od igara do 3d Markova. Obicno se koriste 3D Mark Vantage i Furmark za temperaturu ali ovde ti je sve objasnjeno :
Samo je pitanje vremena i volje, ali u principu, mora da radi na SVOM softveru dobro. Nekad se prvi znaci kvara i nestabilnosti javljaju u samo jednom bench-stress testu ili igri, a u drugima ne, a to je često okidač kada lukavi likovi prodaju kartice. Ako pitaš zbog testa samo u ograničenom vremenu dok si kod prodavca polovne stvari... odaberi dve, od koje je furmark obavezan stress test.
odlican tekst skyfire,pokrenuo sam 3mark11,vizuelno mnogo lepo izgleda samo sto kod mene secka pogotovo na drugom testu u onoj sumici posle onih podmornica,ne znam sto toliko secka,imam 5770 1gb ddr 5 i phenom II x4 3.2 be,4gb rama...
:: Svaki 3D program je test program za grafiku..Pocev od igara do 3d Markova :: Obicno se koriste 3D Mark Vantage i Furmark za temperaturu ali ovde ti je sve objasnjeno :: :: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=35285&forid=25&katid= :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
:: :: odlican tekst skyfire,pokrenuo sam 3mark11,vizuelno mnogo lepo izgleda samo sto kod mene secka pogotovo na drugom testu u onoj sumici posle onih podmornica,ne znam sto toliko secka,imam 5770 1gb ddr 5 i phenom II x4 3.2 be,4gb rama.. :: :: :: Svaki 3D program je test program za grafiku..Pocev od igara do 3d Markova :: :: Obicno se koriste 3D Mark Vantage i Furmark za temperaturu ali ovde ti je sve objasnjeno :: :: :: :: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=35285&forid=25&katid= :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.