Ovako...udjem na fejs..proverim inbox..i neki lik mi pise caoo...sta ima blabla..i posalje mi neki link....otvori mi youtube-e i kaoo pise gore moje ime i kao da sam u nekoj glavnoj ulozi...nmg da vidim..sta je...listam dole da proverim komentare...sve moji ortaci..kao lazno komentarisali...i to na engleskom...nakon toga..sam hteo da odem na njegov profil...i da mu napisem da nmg da vidim nista...kad bum trojanac. Od tad mi poceo da baguje net..strasno......posle 3...sata se smirilo...i kad ocu da udjem na fejs...pise mi
Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later. Pomoc..plz....nervozann...siziim :((((
Ma brate...on i ja smo pikali cs pre 2 god..nzm koj mu...nije vazno..sad je sve extra..hvala o5....nego toothless..nisam igrao mw2..par dana..ocemo :) ?
Re: Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju...
21.07.2011. 16:34
status: user broj poruka: 3241
Sada sam u nekim poslovnim poduhvatima tako da ne stižem ni da upalim komp kući.A ipak gledaj sve sa vedrije strane: bolje da zakačiš virus na kompu od ortaka nego da zakačiš virus uživo od ribe...
:: Evo ga i toothless : :: :: Ma brate...on i ja smo pikali cs pre 2 god..nzm koj mu...nije vazno..sad je sve extra..hvala o5....nego toothless..nisam igrao mw2..par dana..ocemo :) :: :: ::
Isto se desilo i meni pre par dana. Poruka od drugarice. Hakovani nalozi. Ona je uspela da se uloguje preko telefona i upozori sve da ne odgovaraju na tu poruku i ni slučajno da ne klikću na linkove koji dolaze sa njenog naloga. Ne znam šta se dešava, ali po pravilu teorija zavere, verovatno google stoji iza toga. :)
:: Sad mi je stigal ta poruka od vise njih ,,,`HI HOW ARE YOU` ..-.- ..nisam kliknuo.. ? :: :: ::
Virus sam sebe šalje sa vaših ili naloga vaših `prijatelja`.... inače mu ne bi verovali. Ko je glup, misli da mu to stvarno šalje prijatelj, a onda se nađe u istoj situaciji - kada njega banuju ili proglase krivcem za širenje virusa... a radi se samo o gluposti da se pre razmišljanja klikne na bilo šta, i prihvati bilo šta.. click, click, yes, yes... eh...
:: I meni ortak slao to hi how are you, ja wtf, lik mi kaze neki virus :) ! Lepo sto si resio problem, uskoro ce Google+ da se prosiri :) :: :: Pozdrav!
Sve sam, uspesno resio..ali sada...mi neko o5 salje hi how are you...nisam nista kliknuo....odem na fejs..ortak mi pise...ja njemu kucam i kucam...kad nista....ne odg...posalje mi on poruku alo odg...sto znachi da ne moze da vidi sta mu ja pisem....chat mi NE RADI ! Isto tako kad ocu da add neku osobu koju znan izbaci mi da nmg da saljem friend requestove...4 dana..a na jednom forumu sam procitao..da je to zbog puno poslatih friend requstova....osobama koje ne poznajem...priznajem..to je zbog toga sto sam sto sam slao requestove....raznim pi*kama :)) Sta sada da radim ? :S...ocu chat...a procitao sam da ce tek za meseca dana biti sve normalno sto se tice....fejsa?????...hvala :))
I da...u desnom uglu..tu kod cheta...mi je onaj narandzasti trougao...a unutra znak uzvika..i pored pise could connection..losa konekcija...mada mi je net..ok i ne kuca mi :S ?
Prijatelju ne nerviraj se, sad ce Google+ jos malo. I da sta koji ku**c dodajes prijatelje koje ne znas? To mi nikad nije bilo jasno! _______________________
Nema on pojma.Neka se obrati Phat Phuck-u, da mu objasni načine za `pecanje` riba na face-u. A ti se Pero samo loži na lažne profile riba na face-u, pa ćeš jednom da se zajebeš i da naletiš na ovako nešto: http://tiny.cc/xq8jj
:: kako ti nije jasno? pa to je trendy dodavati frendove! ako oces da budes popularan moras barem 1000 njih da doda :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.