Instaliram wamp server ubacim vec predefinisanu wordpress temu koju sam davno uradio i ni da cuje da mi je prikaze u bilo kom browseru, samo se pojavi bela strana i to je to, gledao da uninstall antivirus pa da vidim sta se desava, nista sve isto :(.
Ja uninstall wamp i udjem na localhost ista stvar kada je i instaliran. Inace ne mogu da pristupim ni phpmyadmin stranici, sta se desava ?
hm, koje je boje ikonica pored sata? Prvo bih probao reinstall. A takodje skype koristi isti port. Probaj ugasi skype, ako je ukljucen, pa poteraj samo wamp. Obicno to zeza
Isti problem sam i ja imao skoro sa Wampom. Sve lepo ubacim u www folder i kad otvorim u browseru bude samo bela stranica. Nisam nista radio sa njim i posle par dana pokrenem ga i ono radi. Vidi nesto sa FireWall-om, pre bih rekao da ce on da ga blokira nego Anti Virus! _______________________
Hvala ti ko bratu :) ! Skype je pravio problem, pre je bila narandzasta ikonica, sada je zelena, u pitanju je ova zadnja verzija :).
Pozdrav!
:: hm, koje je boje ikonica pored sata :: Prvo bih probao reinstall :: A takodje skype koristi isti port. Probaj ugasi skype, ako je ukljucen, pa poteraj samo wamp :: Obicno to zez :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.