provereno radi samo je spor mnoogo al lepo promeni ip tako da ako stavis da si iz Engleske svi misle da si iz Engleske.Ne preporucujem za igre, mada moze neki Nemacki IP oni su dovoljno brzi.
Nisam nikog. To je ustvari za lepšu polovinu. Treba joj za neke ankete - urce - palce. Mada što se mene tiče prevariti neku korporaciju uopšte nije greh! :)
:: KoleZa, koga, zbog cega, i zasto si prevario :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: Oba načina rade uspešno. Hvala još jednom kolezama!
Lii majku mu poljubim snoopy druze, ovo stvarno radi :D :D Igrom slucaja kad sam vido temu bas mi trebalo da sakrijem svoju lokaciju i da budem kao u USA :D I evo radi, liii mnogo dobro :))
:: Hotspot shield. Uspeo je da prevari i microsoft live podrsk :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Treba mi proveren program da se prikažem na netu kao da sam iz SAD. Hvala unapred.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.