Da li neko zna na koji nacin da popunim vec postojece obrase putem racunara. Znaci u racunarau da imam form polja za unos a u stampac ubacim taj obrazac. I onda na racunaru to popunim i odstampam, ali da se samo taj moj unos odstampa na predvidjena mesta tog vec postojeceg obrasca. Nadam se da sam bio dovoljo jasan
...mozes u Exelu a mozes i u Wordu. U exelu je bolje jer mozes da definises polja koja su za popunjavanje a ostale celije da zakljucas. Ja to radim preko CorelDraw-a...
Možeš i po indijanski da napraviš u obrascu text boxove tamo gde se popunjava a svemu ostalom za font staviš invisible. Štampaće na tačnim lokacijama ali moraćeš da znaš napamet gde šta treba da uneseš.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Gledao sam neke strane forume,ali nije mi bas najjasnije, kazu da moze da se skenira direktno u pdf i u pdf da se naprave forme za unos i da se posle samo to sto je unete odstampa, ali nisam razumeo ni kako ni sa kojim programom, da li je neko upoznat sa tim nacinom?
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.