Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
A4 Tech program koji je dolazio uz ANTI RSItastature 2001 godine?
STRANA 1 OD 1
operator A4 Tech program koji je dolazio uz ANTI RSItastature 2001 godine? 25.06.2011. 08:47 T36849

status: user
broj poruka: 4270
Da li se neko seca kako se zvao? I da li ga neko ima?
Mali je oko 800 kb, a odlican za vezbanje sa ANTI RSI tastaturama.
Ne mogu da se setim kao se zvao. Dolazio je na disketi.
Ne isporucuje se vise sa njihovim proizvodima nego samo sa Typing master, koji je los za vezbanje sa nasim raspoedom slova.
operator
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan Ako hoćeš da naučiš ili da usavršiš slepo kucanje prekucavaj razne tekstove 25.06.2011. 13:58 #339183

broj poruka: 1577
Uzmeš lepo novine ili neku knjigu i prekucavaš, naravno trudeći se da ga prekucaš što brže i sa što manje grešaka. Najbolje je ako je tekst sa velikim fontom jer se onda lakše prekucava. Tako sam barem ja vežbao. Dobar rezultat ti je za 6-7 minuta da otkucaš 1000 karaktera (sa sve razmacima).

A što se tiče programa teško da ćeš naći sem ako neko nije sačuvao disketu sa programom, a čak iako je sačuvao pitanje je da li neko sada ima floppy drive da ti to pošalje.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

100noga Флопи је тренутно одсутан. 25.06.2011. 15:26 #339216

broj poruka: 188
Али можеш да пробаш Слово.
Има и латинични и ћириличКи мод...

http://www.microsoft.com/scg/obrazovanje/pil/slovo/default.mspx

......................
Не воле нас Бугари
ни Аустроугари
мрзе нас Јапанци
и Лилипутанци
......................

Б. Ђорђевић
operator re 27.06.2011. 05:57 #339760

Isprobano vise prg. Cak sam neke dobio na poklon, ali taj sto je dolazio sa tim tastaturama je bo najbolji.
Slovo je ocajan. Ni jedan klinac nie uspeo da postigne 100+ u minuti. A sa Dr. Typist ili nesto sl. su klinci uspevali i do 250+. U tome je problem. Nasli smo im posao preko neta, ali nisu dovoljno brzi da svaki pojedinacno odradi posao, nego se tale po trojca da urade posao umjesto svaki ponaosob. Ipak je bolje da svako zaradi 400 e za 10 dana, nego po 133 e. Hocu im pomoci, ali ne mogu se sjetiti kako se zove. Lik koji je radio u A4 Tech, vise ne radi, pa nemamaju pravo da distribuiraju sa svojim uredjajima zbog autorskih prava. poenta je sto je on taj program i preveo na srpski, jer je poreklom sa ovih prostora. A on ga vise nema. Cak se i on ne sjeca kako ga je nazvao. Davao se sa svim boljim ANTIRSI tastaturama.
operator

imarkovic Re: re 27.06.2011. 09:49 #339769

broj poruka: 19022
ocu ja da radim za 400eu, znam slepo kucanje vec godinama, usavrsio sam brzinu i tehniku, kucam ko blesav

:: Isprobano vise prg. Cak sam neke dobio na poklon, ali taj sto je dolazio sa tim tastaturama je bo najbolji
:: Slovo je ocajan. Ni jedan klinac nie uspeo da postigne 100+ u minuti. A sa Dr. Typist ili nesto sl. su klinci uspevali i do 250+. U tome je problem. Nasli smo im posao preko neta, ali nisu dovoljno brzi da svaki pojedinacno odradi posao, nego se tale po trojca da urade posao umjesto svaki ponaosob. Ipak je bolje da svako zaradi 400 e za 10 dana, nego po 133 e. Hocu im pomoci, ali ne mogu se sjetiti kako se zove. Lik koji je radio u A4 Tech, vise ne radi, pa nemamaju pravo da distribuiraju sa svojim uredjajima zbog autorskih prava. poenta je sto je on taj program i preveo na srpski, jer je poreklom sa ovih prostora. A on ga vise nema. Cak se i on ne sjeca kako ga je nazvao. Davao se sa svim boljim ANTIRSI tastaturama
:: operator
::
::
operator re 01.07.2011. 20:20 #341238

To je samo za klince do 20 godina program od strane Evropske Unije.
I ja bih to radio , kad ne radim svoj posao, ali mator sam.
operator

mikac962 Re 01.07.2011. 21:34 #341254

broj poruka: 555
Da ne mislis na TypingDr.?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs