pa ne postoji JEDAN univerzalni ghost, posto su u pitanju razni cipovi na plocama, drajeri itd itd itd, moras imati nekoliko kopija za svaki chip, ja to ne preporucujem jer posle takvih stvari ne mozes biti siguran da li ce ti windows raditi stabilno, ako se koristi za neke vazne stvari u problemu si.. sem ako napravis od svakog racunara sacuvani image i koristis pojedinacno po potrebi
:: :: Da li se neko bavio pravljenjem univerzalnog Ghost-a za Win7? Svaki savet ili link su dobro dosli.
Jedan vec imam,i uspesno sam ga instalirao na dosta razlicitih ploca i laptopova, posle instalacije je,obicno, potrebno dodati drajvere za grafiku,ton... Hteo sam da napravim noviju verziju sa SP1.Takodje imam i ghost xp sp3 koji radi na istom principu. Preko Norton ghosta instalacija traje nekih desetak minuta. U samom ghostu je vec instalirana i masa dodatnog softvera pa se procedura instalacije znacajno skracuje.
pa ne kapiram te onda ako znas da odradis ghosting, zasto to ne uradis pa probas, sta te muci? skines neki proveren windows, instlairas na nesto i ghost-ujes
:: :: :: :: Jedan vec imam,i uspesno sam ga instalirao na dosta razlicitih ploca i laptopova, posle instalacije je,obicno, potrebno dodati drajvere za grafiku,ton... Hteo sam da napravim noviju verziju sa SP1.Takodje imam i ghost xp sp3 koji radi na istom principu. Preko Norton ghosta instalacija traje nekih desetak minuta. U samom ghostu je vec instalirana i masa dodatnog softvera pa se procedura instalacije znacajno skracuje.
Klasicno ghostovanje nije problem.Ove ghostove koje imam nisam ja pravio,a univerzalni se prave na drugi nacin u odnosu na klasicne.Stari su godinu i jace,pa sam hteo da ih osvezim i ubacim u sedmicu i SP1.Klasican radi samo na jednoj masini a univerzalni leze na svaku.
pazi, to je budzenje, ubacivanje drajvera koje ti stvarno ne preporucujem, ali evo linka sa time sto si trazio http://goo.gl/JQl5A
:: :: :: :: Klasicno ghostovanje nije problem.Ove ghostove koje imam nisam ja pravio,a univerzalni se prave na drugi nacin u odnosu na klasicne.Stari su godinu i jace,pa sam hteo da ih osvezim i ubacim u sedmicu i SP1.Klasican radi samo na jednoj masini a univerzalni leze na svaku.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.