Istalirao sam pomenuti program OS je win7 x64 , napravio par profila najvise ga drzim downclock jer su vrucine a i ne igram nista. Namestio sam da se startuje prilikom startovanja win-a ali nece da zapamti zadnji profil nego automatski ide na default klokove. Ajd da ja stalno palim pa i nekako namestim ali koriste i drugi racunar pa neznaju bas sa tim. Taman posla da im pokazem pa da mi povecaju GPU vcore :)
Ima li nacina da upamti podesavanje ili bar jedan profil koji bih ja hteo da radi?
Koliko znam, treba da imas opciju da ti se startuje sa windowsom, i bez po muke treba da ti sacuva podesavanja koje si namestio. Posle, svaki put kad startujes komp, automatski se ukljucuju podesavanja. A ako imas nekoliko save varijanti probaj mozda da ih obrises pa ostavi samo jednu. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Istalirao sam pomenuti program OS je win7 x64 , napravio par profila najvise ga drzim downclock jer su vrucine a i ne igram nista. Namestio sam da se startuje prilikom startovanja win-a ali nece da zapamti zadnji profil nego automatski ide na default klokove. Ajd da ja stalno palim pa i nekako namestim ali koriste i drugi racunar pa neznaju bas sa tim. Taman posla da im pokazem pa da mi povecaju GPU vcore :) :: :: Ima li nacina da upamti podesavanje ili bar jedan profil koji bih ja hteo da radi :: :: :: :: :: :: Sve je relativno !!!
Pa afterburner. To vam je radi kako hoce. Bolje ne stavljajte to ako nemate MSI karte napravljen je da vas natera da psujete sve druge i da kupite njih.
Ma on ludi nekada samo ako upalis CCC. Odmah pri pokretanju slikica zatreperi ti pogledas sta je klok je na fabrickom vracen pri pokretanju afterburnera. a ti podesio skroz kao u CCC-u onda ga izbacio i ukljucim CCC i uvek se podigne sa klokom koji namestim u njemu. Nije mnogo ali je ekstra optimizovano ne treba voltaze vise i radilo je dobro.
Hvala puno Raic nisam primetio tu opciju ali odmah cu da probam cim stignem kuc, Neznam CAL za CCC ja imam Nvidiju (: Ma matori Palit 8800GT da se negreje dzaba kada se neigra pa smanjujem klokova kada je vrucina, manja vrucina i u sobi...
E leba ti! Kako da ne primetis odma` tu kod save imas opciju! :P AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Hvala puno Raic nisam primetio tu opciju ali odmah cu da probam cim stignem kuc, Neznam CAL za CCC ja imam Nvidiju (:i :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
Bilo jako kasno vreme za spavanje posto se ustaje u 6h dobro je da sam video bilo sta a juce sam samo imao vremena da pogledam da ne stoje zadani klokovi i nista nisam gledao, pa reko ajd da pitam da imam resenje kad stignem ...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.