U poslednje vreme mi komp malo secka hd i ful hd filmove.problem se namifestuje tako sto ton ili kasni,ili ide malo brze od slike.Imam core quad sa hd4850 i 4 GB rama.Do pre mesec i vise je sve bilo ok. Isto je i u BS pro playeru i u media player classic. Imam mega codec pack. Wista home premium X86
Skineš K-lite codec pack i tvoj problem je rešen. Ako me sećanje ne vara mislim da se kodek zove ffdshow koji pravi problem. Zaglupi se i onda u bilo kojem plejeru hd film ili secka ili žuri.
:: Ali Only VLC player, niste ni svesni koliko su ostali iza njega - da ne govorimo o BS-u koji je dno dna :: :: PS: Nebi da budem partybraker medjutim da li mozda mislis da ti je avatar malko neukusan :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
tako da nam jos na sve ovakvi avatari najmanju uslugu cine.
Ne kazem da je ova vrsta sfere popularna u zenskom rodu, ali daleko od toga da nema jedinki koje bi obitavale ovde.
Samo je problem sto mi i na prvu pomisao da se radi o zenskom clanu krecemo da balavimo i kefcemo, pa da se ```nenametljivo``` nabacujemo i na kraju sta dobijamo??? Da jedino Ksendza ima preko 200 postova a od ostalih koje su dosle i otisle zajedno se ne bih toliko skupilo.
Ne spominjem ovo bez razloga jer ovo je upravo the weakest link foruma PCB i ne treba to gurati pod tepih, ja prvi stvarno nema neko visoko misljenje o zenskom rodu u globalu but nevertheless ovo nije real life i trebalo bi imati isto ``postovanje`` prema svima.
pogledaj u playeru koji kodek trenutno koristi za HD - h. 264, moze da bude problem, jer ko zna koji je postavio tj. preko kojeg ide, i ko zna koliko razlicitih kodeka imas u sistemu - od raznih playera DVD playera i ko zna ceka jos. To sa kodecima i playerima je enigma. Imao sam trilion puta slican problem, sa Gom-om ne hebe da pusti(sve koci, kasni, secka i sl.) a sa KM-om recimo bude ok, a poiskljucujem u oba playera interne kodeke i postavim da idu preko ffdshow-a, ma ludilo. Experimentisi sa playerina, kodecima...pa ces naci pravu kombinaciju.
ej ne diraj mi sjajni BS od kog jednostavno NEMA funkcionalnijeg player-a, uz njega koristim MPC i GOM ali vise MPC.. a VLC sam batalio, nekako mi je njah.. stvar ukusa
:: Ali Only VLC player, niste ni svesni koliko su ostali iza njega - da ne govorimo o BS-u koji je dno dna :: :: PS: Nebi da budem partybraker medjutim da li mozda mislis da ti je avatar malko neukusan :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Re: Nebitno cija je, samo i ovako smo ko neandertalci
12.06.2011. 20:49
status: user broj poruka: 9006
Ja bi te podržao u potpunosti druže moj, samo kad na delu s ženske strane ne bi bili najcrnji dvostruki standardi. Ajd recimo da ih sad ovde ima nekoliko, najviše bi digle glas o vulgarnosti baš one čija se sopstvena stražnjica nalazi na dijametralno najvećoj udaljenosti od ove na slici kad je u pitanju skala lepote ženskih pozadina.
Ne mogu ni za VLC da te podržim, al dobro, šta god ti radi posao.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: tako da nam jos na sve ovakvi avatari najmanju uslugu cine :: :: Ne kazem da je ova vrsta sfere popularna u zenskom rodu, ali daleko od toga da nema jedinki koje bi obitavale ovde ::
Re: Mnogo gledaš u svoj avatar pa ti zato secka... Šalim se...
12.06.2011. 22:31
status: user broj poruka: 19022
mpc je super ali malo smara sto se prevod za film ne integrise automatski nego moras da rename-ujjes prevod da se zove isto kao fajl sa filmom, ne znam zasto ne rese to
:: Još jedan glas za novi K-Lite. Imao sam istih problema pre par meseci :: Inače koristim samo MPC, ostali su mi bezveze naročito VLC :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Re: Re: Mnogo gledaš u svoj avatar pa ti zato secka... Šalim se...
12.06.2011. 22:42
status: user broj poruka: 2743
To jeste, dovoljno je da plejer proveri da li u istom folder/particiji postoji jedan prevod i odmah ga učita, ali mislim da im je to mehanizam zaštite od učitavanja pogršnog prevoda u slučaju ako ih ima više. Ja sam se skroz navikao na to, čim skinem film, nađem prevod i odmah ga preimenujem (copy-paste), i ne razmišljam više o time.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: mpc je super ali malo smara sto se prevod za film ne integrise automatski nego moras da rename-ujjes prevod da se zove isto kao fajl sa filmom, ne znam zasto ne rese t :: :: :: :: Još jedan glas za novi K-Lite. Imao sam istih problema pre par meseci :: :: Inače koristim samo MPC, ostali su mi bezveze naročito VLC :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.