Danas ga instalirao i odusevilo me sto pamti koliko sam zumirao web-stranu. Znaci jednom podesim pcberzu prema rezoluciji monitora i to ostaje. Cak i ako ga ugasim, ponovo upalim ostaje. Verovatno nestaje prilikom brisanja istorije (kolacica).
To im je bila velika falinka ranije, ali vidim da su je sredili.
Koje su vase funkcionalne zamerke, iskustva - misljenja?
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Samo da napomenem da je odavno u opticaju i alpha beta gamma...
30.05.2011. 15:43
status: user broj poruka: 11001
izdanje 6-ice... I jos nesto (na zalost Crvenkapica): uz pomoc FFox-a, pocev od cetvorke, na YouTube-tu je moguce gledati 3D video clips, ako, je li, imate eNVidijinu kartu koja podrzava NV 3D sa sve djozlucima i monitorom...
Re: Samo da napomenem da je odavno u opticaju i alpha beta gamma...
30.05.2011. 16:19
status: user broj poruka: 845
Pazi samo da ne oćoraviš od silnog gledanja 3D klipova sa zelenom kartom! Pozdrav!
:: izdanje 6-ice... I jos nesto (na zalost Crvenkapica): uz pomoc FFox-a, pocev od cetvorke, na YouTube-tu je moguce gledati 3D video clips, ako, je li, imate eNVidijinu kartu koja podrzava NV 3D sa sve djozlucima i monitorom.. :: ::
:: izdanje 6-ice... I jos nesto (na zalost Crvenkapica): uz pomoc FFox-a, pocev od cetvorke, na YouTube-tu je moguce gledati 3D video clips, ako, je li, imate eNVidijinu kartu koja podrzava NV 3D sa sve djozlucima i monitorom.. :: ::
Re: Samo da napomenem da je odavno u opticaju i alpha beta gamma...
30.05.2011. 18:34
status: user broj poruka: 190
ko zna, mozda ce tvoja draga nvidia da ti metne i dildo uskoro u pakovanje, radi potpunog zadovoljstva u 3d-u. uzdravlje.
:: Danas ga instalirao i odusevilo me sto pamti koliko sam zumirao web-stranu. Znaci jednom podesim pcberzu prema rezoluciji monitora i to ostaje. Cak i ako ga ugasim, ponovo upalim ostaje. Verovatno nestaje prilikom brisanja istorije (kolacica) :: :: To im je bila velika falinka ranije, ali vidim da su je sredili :: :: Koje su vase funkcionalne zamerke, iskustva - misljenja? :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Mozda je skupljao neka podesavanja od prethodnih verzija...
31.05.2011. 09:17
status: user broj poruka: 1590
Posto sam radio uglavnom upgrade, a preko `mozbackup` programa backup bookmarka (pa verovatno i podesavanja). Tako da meni to nikad nije ferceralo, a sada fercera.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Pa jesam li ja kriv sto je od crvenka postao zelenko? Pogledaj...
01.06.2011. 12:32
status: user broj poruka: 11001
smo njegov avatar! Cim je `promijenio vjeru za veceru` (he used to be a red team fanboy) promenio je i avatar-a. Samo je stil zadrzao (to jest, i dalje nema stila).
sta si se uhvatio za fanboy-izam, neko jeste fanboy a neko zeli da ima kvalitetnu stvar, a nekoga pak boli uvo i za jedno i za drugo i njemu je potpuno svejedno! odvoj te 3 stvari.. uzimaju nam pare i mi svesno dajemo, vrti se sve u krug, tako to ide i sve je to normalno, neko se zajebe vise neko manje, uglavnom ispunjavamo svoje potrebe, zadovoljstva i to je otprilike to.. end of philosophy.
:: Sve razumem ali fanboy-izam nikako :: :: Crveno zeleno plavo intel amd gay bisex.. :: :: Koga bre zabole, svima nam uzimaju pare , ko da ste vlasnici licno pa se prepucavate.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Re: Re: Samo da napomenem da je odavno u opticaju i alpha beta gamma...
01.06.2011. 15:27
status: user broj poruka: 7769
Gresis sinak, ovaj gresis sinak... On je vec ocoravio od silnog onanisanja na pomenutu zelenu kartu...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pazi samo da ne oćoraviš od silnog gledanja 3D klipova sa zelenom kartom! Pozdrav :: :: :: izdanje 6-ice... I jos nesto (na zalost Crvenkapica): uz pomoc FFox-a, pocev od cetvorke, na YouTube-tu je moguce gledati 3D video clips, ako, je li, imate eNVidijinu kartu koja podrzava NV 3D sa sve djozlucima i monitorom.. :: :: :: ::
:: Gresis sinak, ovaj gresis sinak.. :: On je vec ocoravio od silnog onanisanja na pomenutu zelenu kartu.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Pazi samo da ne oćoraviš od silnog gledanja 3D klipova sa zelenom kartom! Pozdrav :: :: :: :: :: izdanje 6-ice... I jos nesto (na zalost Crvenkapica): uz pomoc FFox-a, pocev od cetvorke, na YouTube-tu je moguce gledati 3D video clips, ako, je li, imate eNVidijinu kartu koja podrzava NV 3D sa sve djozlucima i monitorom.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.