Prvenstveno namenjen za pracenje APU aktivnosti,CPU jezgara ili GPU aktivnosti ( koje nema u task manageru) aktivnosti mogu se snime u log file.Ali radi i sa odvojenim CPU i GPU,takodje daje informacije o zauzecu memorije.
ovu poslednju 1.0.5 verziju (ako se u međuvremenu nije pojavila novija), ali sam došao do zaključka da mi nije potreban. Da su ga u radili u vidu gadžeta, bilo bi bolje. Trenutno koristim gadžet od Safirovog TriXX-a, a on mi pokazuje sve moguće podatke o grafičkoj karti, što mi je nekako važnije od podataka za CPU, koji zahvaljujući Vendeti, uglavnom ladi yaya.
Probao sam taj Sapphire trixx na nekoj powercolor 4670 radi odlicno ,nije ogranicen samo na Asus kao Asus smart doctor.Nesto je u stilu MSI afterburner.
:: ovu poslednju 1.0.5 verziju (ako se u međuvremenu nije pojavila novija), ali sam došao do zaključka da mi nije potreban. Da su ga u radili u vidu gadžeta, bilo bi bolje. Trenutno koristim gadžet od Safirovog TriXX-a, a on mi pokazuje sve moguće podatke o grafičkoj karti, što mi je nekako važnije od podataka za CPU, koji zahvaljujući Vendeti, uglavnom ladi yaya :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.