Juce je u toku razgovora je odjenom pukao, i od tad cim ga startujem dobijem poruku sa cloce, debug... Probao sam reinstall, probao sam 4.2 umesto 5.3, probao sam da ugasim nod/firewall, opet isti problem, ocistio sam registar, isto... Sad se samo upali, da mi 4-5 sekundi, i onda opet ma sta god radio... Windows 7 je u pitanju...
1. Close Skype. a. Right-click the Skype icon in the system tray (at the bottom right of the screen) b. Choose Quit. 2. Ensure that “Show hidden files and folders” is switched on. a. Click Start, type run and press Enter. b. Type control folders and click OK. c. select the View tab and ensure relevant entry is enabled. 3. Locate the shared.xml file. a. Click Start, type run and press Enter. b. Type %appdata%\skype and click OK. c. delete the shared.xml file. 4. Restart Skype. The shared.xml file will be recreated.
:: :: 1. Close Skype :: a. Right-click the Skype icon in the system tray (at the bottom right of the screen :: b. Choose Quit :: 2. Ensure that “Show hidden files and folders” is switched on :: a. Click Start, type run and press Enter :: b. Type control folders and click OK :: c. select the View tab and ensure relevant entry is enabled :: 3. Locate the shared.xml file :: a. Click Start, type run and press Enter :: b. Type %appdata%\skype and click OK :: c. delete the shared.xml file :: 4. Restart Skype. The shared.xml file will be recreated :: ::
meni se jednom desilo da kad sam se ulogovao na skype nestase mi SVI kontakti, moja slika, moje licne informacije, umesto mog imena pisalo je `kristina`, ali sifra ista.. posle sam sve promenio, vratio na staro ali nikad nisam skontao sta se desilo.. i dalje imam isti nalog.
:: :: 1. Close Skype :: a. Right-click the Skype icon in the system tray (at the bottom right of the screen :: b. Choose Quit :: 2. Ensure that “Show hidden files and folders” is switched on :: a. Click Start, type run and press Enter :: b. Type control folders and click OK :: c. select the View tab and ensure relevant entry is enabled :: 3. Locate the shared.xml file :: a. Click Start, type run and press Enter :: b. Type %appdata%\skype and click OK :: c. delete the shared.xml file :: 4. Restart Skype. The shared.xml file will be recreated :: ::
:: meni se jednom desilo da kad sam se ulogovao na skype nestase mi SVI kontakti, moja slika, moje licne informacije, umesto mog imena pisalo je `kristina`, ali sifra ista.. posle sam sve promenio, vratio na staro ali nikad nisam skontao sta se desilo.. i dalje imam isti nalog :: ::
gde ti je bre taj `shared.xml`, ne postoji ni u skype folderu, ni u windowsu, mislim ima nekih xml-ova ali ni jedan nije vezan za skype.. takodje nema ni u doc.&settings..
:: Isti problem sam i ja imao , prazni kontakti a kao ulogovao sam se , medjutim posle brisanja shared.xml sve se vratilo u normalu :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: meni se jednom desilo da kad sam se ulogovao na skype nestase mi SVI kontakti, moja slika, moje licne informacije, umesto mog imena pisalo je `kristina`, ali sifra ista.. posle sam sve promenio, vratio na staro ali nikad nisam skontao sta se desilo.. i dalje imam isti nalog :: :: :: :: ::
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: gde ti je bre taj `shared.xml`, ne postoji ni u skype folderu, ni u windowsu, mislim ima nekih xml-ova ali ni jedan nije vezan za skype.. takodje nema ni u doc.&settings. :: ::
Ali sam ga namestio. Ubio sam ga preko Task Managera i pokrenuo opet i radi :) _______________________ 4 uzastupne titule. Idemooo Danza Kuduro Akcent pokidao http://www.youtube.com/watch?v=6QcWSc_g3go
:: Ali sam ga namestio. Ubio sam ga preko Task Managera i pokrenuo opet i radi : :: ______________________ :: 4 uzastupne titule. Idemoo :: Danza Kudur :: Akcent pokida :: http://www.youtube.com/watch?v=6QcWSc_g3g :: ::
`Proizvodi i servisi koje Skype korisnici poznaju danas će porasti i biti poboljšani, rekao je Ballmer na press konferenciji u San Francisku kada je najavljivao sporazum između dve kompanije. Nastavićemo da investiramo u Skype i za ne-Microsoft uređaje, rekao je Ballmer. To je važna poruka za sve Skype korisnike jer od ogromne baze korisnika ovog softvera na ne-Windows sisteme odlazi značajn procenat.`
Vama ostaje samo da `povjerujete`... `Zapravo`, to i nije neki izbor... ... ...`To je važna poruka za sve Skype korisnike ...`
Baljezgate o Microsoftu, akvizicija još nije završena, odnosno, MS još apsolutno NIŠTA nema sa skype-ovim kodom, funkcionisanjem, politikom, podrškom.... tek će. Ovo je propust prethodnog tima koji stoji iza skype-a. Šta će se dogoditi kad nastupe El commadante-si iz MS-a, videćemo. Windows 7 a i office 7 i 10 su izvanredni proizvodi, dok, mnogi drugi, postaju shit. Kao da nema sredine, ili nešto kod njih radi ok, ili bljak.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.