Te dve karte su gotovo iste po snazi, male su razlike, kao što kaže obrad, stvar ukusa. Kupi bilo koju od njih i nećeš imati problem sa 3-monitor setup-om.
Sad cu ti reci koji su igrivi detalji za rezoluciju 5760x1080, znaci tri full hd monitora:
Alien vs. Predator - medium, AA Off - 31 FPS
Stalker - Ultra, AA Off - 30 FPS
Crysis Warhead - Gamer, AA Off - 31FPS
Just Cause 2 medium/high, AA Off - 28FPS
Mafia 2 - High, AA Off - 43 FPS
To su sve benchmark-ovi koej sam odradio da dobijem igriv frejmrejt inace sa AA i na skroz maksimalnim detaljiam sve ove igre su neigrive sa 6970, a i 6990 se pomuci, znaci prezahtevna je ta rezolucija, trebaju dve 6990 :)
Bice test na PCAxe-u pa ce moci da se vide rezultati u jos vise igara.
:: sta si probao od igara sa 6970? kako se krece fps u ovim novijim naslovima? kontam da se mora iskljuciti AA i slicno. :: ::
Imam pitanje sto se 3 monitora tice, drugar ima 6970 i ViewSonic VA2413wm monitor ful hd, hteo bi da dokupi jos 2 kom i da se igra na 5760x1080, e sad problem je sto su ti nisu na dvi dzeku pa sad sta predlazete kako da napravi setup sa 3 komada tj koje monitore da uzme i kako koji na koji ulaz da prikljuci
Mozes da ih prikacis kako god hoces bilo koji ulaz. JA sam ih spajao preko Mini DP sva tri kada je bila 6990 posto ona ima dosta mini Display portova.
A kada sam radio sa 6970 posto ona nema toliko mini DP portova spojio sam dva tako a jedan preko HDMI
:: Imam pitanje sto se 3 monitora tice, drugar ima 6970 i ViewSonic VA2413wm monitor ful hd, hteo bi da dokupi jos 2 kom i da se igra na 5760x1080, e sad problem je sto su ti nisu na dvi dzeku pa sad sta predlazete kako da napravi setup sa 3 komada tj koje monitore da uzme i kako koji na koji ulaz da prikljuci :: ::
hvala medo na rezovima, korisno! stvarno se tesko ko moze naigrati na toj rezoluciji :|
sto se tice spajanja 3 monitora na 6970 koliko sam ja upucen 2 komada mozes na dvi recimo a treci moras da imas onaj dp to dvi ili dp to vga AKTIVAN converter.. passivan ne radi tj bacices pare ako uzmes.. ma da sam negde citao da je radila sa passivnim dp to vga.. ali nisam siguran tacno u detalje..
:: verujem da je puno bolji feeling a pogotovo za sim racing sto meni i najvise treba! na kojim monitorima si igrao? koliko smeta bezel u fps-u recimo :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.