Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
kako podesiti
STRANA 1 OD 1
perrakojot kako podesiti 19.05.2011. 19:53 T36057

status: user
broj poruka: 1029
da se u KM playeru automatski ucitaju titlovi cim se pokrene film,da ne moram svaki put rucno da podesavam LOAD SUBTITLES?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdjanl kako podesiti 19.05.2011. 19:59 #325909

broj poruka: 1514

pa imenuj,bar ja tako radim.Primer matrix.avi matrix.srt mora da bude sve isto mala ili velika slovo u nazivu filma ,sve potpuno isto.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
perrakojot Re: kako podesiti 19.05.2011. 20:09 #325913

pa to je najkomplikovaniji nacin...na jednom kompu sam nesto cackao ali NE ZNAM STA i namestio da odma ucita titlove cak i ako su razlicitog naziva...koja je opcija koju sam ucitao?

::
:: pa imenuj,bar ja tako radim.Primer matrix.avi matrix.srt mora da bude sve isto mala ili velika slovo u nazivu filma ,sve potpuno isto
srdjanl Re: Re: kako podesiti 19.05.2011. 20:13 #325915

Ne vidim sta je tu tako komplikovano,uostalom moze da napise bilo sta moze jedno slovo da stavi bilo koje.

:: pa to je najkomplikovaniji nacin...na jednom kompu sam nesto cackao ali NE ZNAM STA i namestio da odma ucita titlove cak i ako su razlicitog naziva...koja je opcija koju sam ucitao
:: ::
:: :: pa imenuj,bar ja tako radim.Primer matrix.avi matrix.srt mora da bude sve isto mala ili velika slovo u nazivu filma ,sve potpuno isto
perrakojot Re: Re: Re: kako podesiti 19.05.2011. 20:23 #325918

ako hoces da kazes da je laksi nacin da SVAKI JEDAN PREVOD PREIMENUJEM,MENJAM I SL,nego da JEDNOM ZA SVA VREMENA PODESIM JEDNU OPCIJU U PLEJERU,i nikada posle toga ne moram da preimenujem prevode,onda nesto nije u redu sa tvojom logikom...

:: Ne vidim sta je tu tako komplikovano,uostalom moze da napise bilo sta moze jedno slovo da stavi bilo koje
:: :: pa to je najkomplikovaniji nacin...na jednom kompu sam nesto cackao ali NE ZNAM STA i namestio da odma ucita titlove cak i ako su razlicitog naziva...koja je opcija koju sam ucitao
:: :: ::
:: :: :: pa imenuj,bar ja tako radim.Primer matrix.avi matrix.srt mora da bude sve isto mala ili velika slovo u nazivu filma ,sve potpuno isto
Simon72 ... 19.05.2011. 20:25 #325919

broj poruka: 2799
Pa on je podesen da odma ucitava prevode
Verovatno si dirao nesto idi u opcije postavke pa resetuj podesevanja. Film i prevod mora da budu u istom folderu.

srdjanl ... 19.05.2011. 20:33 #325923

nisam rekao da je naj laksi nacin,i nisam rekao da ne postoji neki drugi nacin za to.Ja moj KM player nisam cackao ali eto nece da sam ucita prevod,ja imenujem svaki put ne predstavlja mi problem da to uradim.

raic re 19.05.2011. 20:38 #325925

broj poruka: 9006
Ako je za gledanje jednom prevučem titl na film. Ako je za rezanje ili davanje nekom ionako ću da ga preimenujem.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

perrakojot Re: ... 19.05.2011. 20:44 #325928

nista nisam dirao,instalirao km player,pokrenuo film,ne ucitava prevode dok ne kliknem na opciju load subtitles,nista nisam dirao,prevodi su naravno u istom folderu...na drugom kompu sam nesto cackao u opcijama km plejera,i prevodi se ucitaju sami,cim dvokliknem na film krece i film i prevod,ali ne znam koju opciju sam cackao da bi se to dogodilo... to pokusavam da saznam,KOJA OPCIJA JE U PITANJU???

:: Pa on je podesen da odma ucitava prevod
:: Verovatno si dirao nesto idi u opcije postavke pa resetuj podesevanja. Film i prevod mora da budu u istom folderu
gilopile Re: Re: ... 19.05.2011. 21:35 #325939

broj poruka: 9459
Ides u `Preference/General i cekiras `Load any subtitle in folder if there is no matching one`

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: nista nisam dirao,instalirao km player,pokrenuo film,ne ucitava prevode dok ne kliknem na opciju load subtitles,nista nisam dirao,prevodi su naravno u istom folderu...na drugom kompu sam nesto cackao u opcijama km plejera,i prevodi se ucitaju sami,cim dvokliknem na film krece i film i prevod,ali ne znam koju opciju sam cackao da bi se to dogodilo... to pokusavam da saznam,KOJA OPCIJA JE U PITANJU??
:: :: Pa on je podesen da odma ucitava prevod
:: :: Verovatno si dirao nesto idi u opcije postavke pa resetuj podesevanja. Film i prevod mora da budu u istom folderu
vladarko @gilopile 19.05.2011. 21:52 #325942

broj poruka: 4228
Koja je to tehnika za dobijanje informacija: telepatija ili hipnoza?

Pozdrav!

Vlada

savatije a sta ako imas 3 titla??? 19.05.2011. 21:57 #325943

broj poruka: 1121
recimo engleski, francuski, i srpski....u istom folderu sa AVIjem???sta mislis kako ce KM da prepozna tvoju zelju??? telepatski??? ili ako se titl nalazi u drugom folderu....isto ime za AVI...isto ime za SUB i sve u jedan folder....sve ostalo je lenjost

gilopile Re: @gilopile 19.05.2011. 22:07 #325945

Rekoh bas da pogledam u player-u koja je to opcija...inace je ne koristim, jer su mi skoro svi titlovi preimenovani kao i film, a oni koji nisu, moram da odvojim 2 sekunde mog dragocenog vremena jednom u 5 meseci kako bih ih ucitao, jer ne gledam film svakih 5 min:))

@savatije: Njesam probao, ali verovatno ide ABC-dnim redom, pa koji mu se prvi nadje na putu. Za prevod u nekom drugom folderu, e to nece ici. Jos da proceprka po netu kako bi ih nasao+pride donese i neki spyware u paketu:)

:: Koja je to tehnika za dobijanje informacija: telepatija ili hipnoza
:: Pozdrav
:: Vlad
savatije Re: Re: @gilopile 19.05.2011. 22:14 #325949

broj poruka: 1121
eto...izgubi dragocene 2 sekunde u svakih 5 meseci....blago tebi kad imas tolko vremena za gledanje filmova....ja moram da preimenujem svake 3 godine i te 3 sekunde mi tesko padaju,,,

:: Rekoh bas da pogledam u player-u koja je to opcija...inace je ne koristim, jer su mi skoro svi titlovi preimenovani kao i film, a oni koji nisu, moram da odvojim 2 sekunde mog dragocenog vremena jednom u 5 meseci kako bih ih ucitao, jer ne gledam film svakih 5 min:)
:: @savatije: Njesam probao, ali verovatno ide ABC-dnim redom, pa koji mu se prvi nadje na putu
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Koja je to tehnika za dobijanje informacija: telepatija ili hipnoza
:: :: Pozdrav
:: :: Vlad
gilopile Re: Re: Re: @gilopile 19.05.2011. 22:19 #325951

Mozemo to resiti preko teamviewer-a, pa neka neko umesto tebe presvuce titl, a ti za to vreme radi nesto korisno:))
Kada covek realno sagleda neke stvari, ulenjilismo se do zla Boga...Nekada smo i kilometre prelazili do video kluba i nije nam bilo tesko, a sada i dva klika misem znaju da smore:)

:: eto...izgubi dragocene 2 sekunde u svakih 5 meseci....blago tebi kad imas tolko vremena za gledanje filmova....ja moram da preimenujem svake 3 godine i te 3 sekunde mi tesko padaju,,
:: :: Rekoh bas da pogledam u player-u koja je to opcija...inace je ne koristim, jer su mi skoro svi titlovi preimenovani kao i film, a oni koji nisu, moram da odvojim 2 sekunde mog dragocenog vremena jednom u 5 meseci kako bih ih ucitao, jer ne gledam film svakih 5 min:)
:: :: @savatije: Njesam probao, ali verovatno ide ABC-dnim redom, pa koji mu se prvi nadje na putu
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: Koja je to tehnika za dobijanje informacija: telepatija ili hipnoza
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: Vlad
vladarko E, a da li može samo jednim klikom (desnim) do video kluba udaljenog 2 kilometra 19.05.2011. 22:35 #325957

i da tako izaberem najbolju kopiju (sa mastera)?

ccc

Pozdrav!

Vlada

gilopile Re: E, a da li može samo jednim klikom (desnim) do video kluba udaljenog 2 kilometra 19.05.2011. 22:43 #325961

Nece desnim, vec srednji troklik, pa kome nije smor...Samo ne sme skrol da se pomeri.

Secam se V. kluba u mom komsiluku...Kad god dodju neki novi filmovi, gazdarica koja inace voli da preporuci, kada bi preporucila neki film, obicno je bio tesko g*vno(petorazredna akcija i sl.), a za onaj koji kaze da je njesra, bude ok, heheh.

:: i da tako izaberem najbolju kopiju (sa mastera)
:: cc
:: Pozdrav
:: Vlad
Daum ... 19.05.2011. 22:43 #325962

broj poruka: 12798
Jbt tako banalnu stvar si mogao na netu da nadješ. Ili prevučeš titl direktno u film, što je najlakše, ili reimenuješ titl u filename filma, što je posao od 2 sekunde, klik, F2, CTRL+C, klik, F2, CTRL+V...

Ako ti je reimenovanje komplikovano onda ne znam šta da ti kažem...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

vladarko @gilopile 20.05.2011. 00:05 #325980

Da, da, baš tako! Neki ljudi što umeju da ti preporuče film, taman da ga na vreme preskočiš, a onaj koji napljuju obavezno pogledati! Upravo tako!

Pozdrav!

Vlada

Dexter013 E jbg 20.05.2011. 10:38 #326044

broj poruka: 17093
Dva klika da pustis film ,
drzi levi klik na prevod
i prevuci ga u film/player
pusti levi klik...

taj komplikovan i fizicki zahtevan proces ponoviti na svakih 90-120 minuta
po zavrsetku filma i pustanja novog.

Ipak 1.5 sekundi teskog posla jako smara ,
gore nego gradjevina od 6 do 18
na 45 stepini leti , na suncu , sa 25 kila non stop u rukama...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs