Ako neko ima problema sa snimanjem DVD R/W+/- ili DVD DL+ diskova onda...
STRANA 1 OD 1
operator
Ako neko ima problema sa snimanjem DVD R/W+/- ili DVD DL+ diskova onda...
17.05.2011. 01:15
T35989
status: user broj poruka: 4270
ZAmenite Nero 10, CD Burner, ISO Burner i sl. za Ashampoo 10.0.10. Perfektno radi snimanje diskova. Čak i ako na Neru neće da se snimi disk na problematičnim rezačima (Benq, Samsung & Lite ON), samo instalirajte dotični program za rezanje. Htio sam da bacim 15-tak rezača, pošto ni sa jednim programom nisam mogao da snimam diskove na njima. Radili su jedno vrijeme i prestali da rade, dok za Sony ili NEC rezače, nažalost, nema pomoći. Oni i dalje ne rade. Ipak je u pitanju bio softverski problem, a ne hardverski, što sam i govorio od pojave Nera 6.0.14. operator
:: ZAmenite Nero 10, CD Burner, ISO Burner i sl. za Ashampoo 10.0.10 :: Perfektno radi snimanje diskova :: Čak i ako na Neru neće da se snimi disk na problematičnim rezačima (Benq, Samsung & Lite ON), samo instalirajte dotični program za rezanje :: Htio sam da bacim 15-tak rezača, pošto ni sa jednim programom nisam mogao da snimam diskove na njima :: Radili su jedno vrijeme i prestali da rade, dok za Sony ili NEC rezače, nažalost, nema pomoći :: Oni i dalje ne rade :: Ipak je u pitanju bio softverski problem, a ne hardverski, što sam i govorio od pojave Nera 6.0.14 :: operator
Evo upravo zavrsavam snimanje 2 diska, koja su prikazivana u svim programima za snimanje neispravnim, da se mogu snimiti i vidjeti nakon snimanja u rezačima, koji nisu htjeli da rade. Popizdeo sam. Mislio sam da nešto znam, a ono, svaki dan nešto novo naučim, a umreću glup. Problem sa rezačima nećeš riješiti, ako su im optičke čelije oslabile, a to nisam ni napisao da ne dovedem ponovo nekoga u zabludu. operator
Imao sam dva slucaja do sad ali nisam toliko obracao paznju jer nikad nisam imao problema sa narezivanjem diskova... Inace koristim Nero 8.1.1.4 micro i nisam ga menjao dugo vremena jer nisam imao problema. Operativni sistem je Win7 64bit. Koji ti koristis OS? Bas cu da malo obratim paznju prilikom rezanja ako bude nekih problema da predjem na Ashampoo.... Koliko se secam taj Ashampoo je pre bio malo bagovit.... Ali to su bile one prve verzije...
Imao sam skoro problema, i jos ih imam, kad narezem neki iso nece da kopira kasnije. A kad bolje razmislim koristim 10-ku Nero, pa sledeci put kad budem przio prvo menjam Nero, pa mozda uspem. Pozdrav
:: Evo upravo zavrsavam snimanje 2 diska, koja su prikazivana u svim programima za snimanje neispravnim, da se mogu snimiti i vidjeti nakon snimanja u rezačima, koji nisu htjeli da rade :: Popizdeo sam. Mislio sam da nešto znam, a ono, svaki dan nešto novo naučim, a umreću glup :: Problem sa rezačima nećeš riješiti, ako su im optičke čelije oslabile, a to nisam ni napisao da ne dovedem ponovo nekoga u zabludu. :: operator :: ::
Ne znam ni sam sa kakvim rezačima sam sve imao probleme. Ali najbolji metod za rešavanje istih je garancija. Nero nije mogao da reši problem sa Pioneer 122D.
Ja sam oduvek imao iteoriju da ne treba menjati nista od softvera dokle god taj isti softver radi apsolutno 100% ispravno , i ispunjava ono sto se zahteva od njega.
Ja jos uvek imam nero 7 i nikada nisam imao problema sa rezanjem. Da izadje nero 20 ili bilo sta drugo necu promeniti dokle god ne budem imao problema sa nero-m 7.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ja sam oduvek imao iteoriju da ne treba menjati nista od softvera dokle god taj isti softver radi apsolutno 100% ispravno , i ispunjava ono sto se zahteva od njega :: :: Ja jos uvek imam nero 7 i nikada nisam imao problema sa rezanjem. :: Da izadje nero 20 ili bilo sta drugo necu promeniti dokle god ne budem imao problema sa nero-m 7 :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Nije ovo stvar samo sa nerom , ovo radim sa svim programcicima koji mi rade posao 100% nek su i stari boga oca , ako nemam potrebe da menjam jer ne rade , necu , koiko god da je stara aplikacija.
Ne menjaj konja koji pobedjuje , kad krene da gubi lako ces da ga zamenis.
Re: Ako neko ima problema sa snimanjem DVD R/W+/- ili DVD DL+ diskova onda...
19.05.2011. 14:44
status: user broj poruka: 948
evo torrent za ashampoo 10.0.10 portabl verzija, ko hoce da proba kako reze a da ne instalira program: http://spedr.com/NseL6PYw
:: ZAmenite Nero 10, CD Burner, ISO Burner i sl. za Ashampoo 10.0.10 :: Perfektno radi snimanje diskova :: Čak i ako na Neru neće da se snimi disk na problematičnim rezačima (Benq, Samsung & Lite ON), samo instalirajte dotični program za rezanje :: Htio sam da bacim 15-tak rezača, pošto ni sa jednim programom nisam mogao da snimam diskove na njima :: Radili su jedno vrijeme i prestali da rade, dok za Sony ili NEC rezače, nažalost, nema pomoći :: Oni i dalje ne rade :: Ipak je u pitanju bio softverski problem, a ne hardverski, što sam i govorio od pojave Nera 6.0.14 :: operator
Re: Ako neko ima problema sa snimanjem DVD R/W+/- ili DVD DL+ diskova onda...
19.05.2011. 14:47
status: user broj poruka: 8138
Koristim Ashampoo vec oko 2 god., progledao sam prelaskom sa Nera na njega.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.