Excel i sam moze da otvori DBF ali nije uvek uredu, brljavi poneke podatke imam dbf wiever ali on ne radi sa preko 50.000 slogova , treba mi konverter za baze od 200Mb sa preko 1.000.000 slogova zna li ko neki mozda je radio...
Je još uvek najveći broj redova (slogova) koji možeš napraviti u Excelu. Tako je u Excelu 2003. Ove novije 2007 i 2010 nisam testirao. Ali mislim da to neće promeniti kada nisu u predhodnih 15 godina. Tako da sa ako i nađeš DBF koverter ništa ti ne vredi.
DBF možeš čitati iz VB-a ili iz Delphi-ja. Programski. Prepiši ih u neki drugi format.
Hvala puno sad cu probati pa excel 2007 omogucava preko 65k evo danas sam bas uvukao oko 700000 slogova radi nego neke kolone on formira kao tekst ili prepravi datum u neke brojeve, a zaznuo sam se za xls posto on nepodrzava 65k napisah u brzini.Pozz...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.