Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
DOS2USB -I DALJE MI STVARA PROBLEM
STRANA 1 OD 1
batast DOS2USB -I DALJE MI STVARA PROBLEM 14.05.2011. 20:26 T35935

status: user
broj poruka: 200
Pre 2 meseca postavio sam ovu temu, pa izvesno vreme se nisam bavio ovim, a i dalje stvara problem. Naine imam win xp i instaliran hp 1018. Kad sam instalirao dos2usb v 1.59.71 krekovani, on radi dobro ali ako se stampa kombinovano malo dos malo iz ofisa u jednom momentu jednostavno nece da stampa sve stoji stampa je upucena a u zahevu za stampu nema nista (ready 0). Onda mora da se reinstalira drajver za stampac i promeni mu se usb port
pa hoce da stampa, i tako u krug. Da li ja negde gresim ili je nesto drugo u pitanju? Zahvaljujem unapred svakom na bilo kom savetu ili uputstvu. Za duze objasnjenje evo mejl
batastojkovic@gmail.com
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 14.05.2011. 23:29 #324330

broj poruka: 3529
Na poslu zbog dosa, u jednoj kancelariji firme, instalirao sam `dosprn`, ne dos2usb, stampaju koliko oces, svakodnevno - kombinovano, nema takvih problema, winxp i win7, s vremena na vreme se malko pomeri font i stampa, ali vrlo lako se to vrati.
Probaj sa njim, da vidis kako sljaka.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FordP Re: DOS2USB -I DALJE MI STVARA PROBLEM 15.05.2011. 08:46 #324368

broj poruka: 133
grešiš što ne nađeš zamenu za taj DOS program. Ne znam koliko ste ti i tvoj programer (osim ako si ti all in one) pratili dešavanja u informatici poslednjih, barem, 10 godina, ali DOS je mrtav, kod nas još pomalo zombira pošto su programeri nešto nekad naučili i napravili i ne daj Bože da uče još nešto, jer je u međuvremenu Informatika napredovala.

::Da li ja negde gresim ili je nesto drugo u pitanju? Zahvaljujem unapred svakom na bilo kom savetu ili uputstvu
::
batast re: 15.05.2011. 21:21 #324560

shone imas li taj dosprn (meni se cini da se u njemu stalno mora unositi ime fajla za stampu) ili mi posalji link pa da probam (meni je cela aplikacija u COBOL-u i tu ima dosta raznorodnih stampi
Poslao sam ti opsirnije na mejl (da li si citao). DOS2USB je bas super ali da sam radi.

batast RE: D2U 15.05.2011. 22:05 #324571

JOS NISTA NE DOBIH KONKRETNO. CEKAM I DALJE (MOZDA ZBOG TENISA, MOZDA ZBOG VIKENDA) FORUMASI NISU MNOGO AKTIVNI!. MENI BI MNOGO ZNACILO NEKO DOBRO RESENJE.

-ShonE- req 15.05.2011. 22:08 #324574

broj poruka: 3529
Poslao sam ti linkove, setovanje mu je krajnje jednostavno, samo u okviru njega odaberes na koji ce stampac da pusta print i to je to, naravno pored setovanja fonta, margina itd.... Vrlo jednostavan i zahvalan software.

Uh! Svaka cast Noletu!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
batast re: 16.05.2011. 20:52 #324952

Jos niko da naleti sa slicnim problemom? Da li niko ne koristi ili ne ucestvuje na forumu?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs