Re: Kolega Nikolajev, ja sam bio ubedjen da si ti jedan okoreli gejmer.
05.05.2011. 18:07
status: user broj poruka: 3241
A moze da se procita i kao Demon`s tool ili Demon`s stool! :D AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Izgleda da lakše otvorim post nego što koristim google. Ali moram da priznam da sam svaki problem rešio uz pomoć ovog, za mene odličnog foruma. Prija mi druženje na forumu. Kada god imam slobodnog vremena ja `svratim` na forum, mada vremena ima jako malo. Nemam mnogo veze sa računarima profesionalno. Ali volim ponekad da odigram dobru igricu, kada dodjem do računara pored mog statijeg sina, koji će biti `gejmer`. Hvala na odgovorima. Sada ću da isporobam TDU2. Pozdrav
Ajd javi kako ti se svidja ja sam ga skinuo al nikako da nahvatam vremena da ga isprobam, a i u poslednje vreme nema ni jedna slicna arkadna simulacija voznje(tipa NFS crabon) gde mozes da vozis po gradu slobodno i izazivas pandure.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.