Da li postoji neki gadget(aplikacija) koji stoji na desktop-u i obavestava me kad mi stigne poruka na e-mail-u? Mnogo puta zaboravim da pogledam mail, pa kad udjem ima vec 9-10 poruka.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Probao sam da koristim, ali neki problem mi se javlja. Nikako nece da se poveze sa e mail-om. Neki problem se stvara u opcijama. Ne funkcionise mi POP3 i SMTP protokol
:: Ja koristim Mozilla Thunderbird, stalno mi je ukljucena i dobijes notifikaciju kada ti stigne mail :: _________ :: Princ Tago :: Danza Kudur :: ::
Mozda ako si nesto pogresio. Idi u User/Ime PC/App data/roaming i obrisi folder Thunderbird i onda probaj opet. Meni je jednom tako izbacio i ovo sam uradio i radi. __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
:: Probao sam da koristim, ali neki problem mi se javlja :: Nikako nece da se poveze sa e mail-om :: Neki problem se stvara u opcijama. Ne funkcionise mi POP3 i SMTP protoko ::
Zameni taj Live Messenger, nabaci k`o čovek Digsby.
Em što će ti zameniti LM (prilično bolji od LM-a), pa pomoću njega možeš da proveravaš i mail (yahoo, gmail, hotmail...). Evo kako kod mene izgleda Yahoo Mail, tj. novopristigle poruke kada kliknem na Yahoo mail ikonicu u tray-u.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.