inace ovaj problem sam imao kod mene na win 7 ali kod drugara na xp-u nikako ne mogu da resim..problem se javi kad se ubaci vPlug emulator sa kljucevima u plugins..bez njih sve radi.
Verovatno si prodao,al aj da kažem.Probaj sa nekom drugom,starijom verzijom vplug-a,možda ta koju koristiš nije dobra.A ionako nema ništa da se gleda,osim par kanala iz Bulsat paketa.Baš zbog takvih stvari ss2 nikada nisam koristio za tv,samo za offline download.
Edit:ako ti titlovi nisu primarni ubaci altdvb iili altdvb star edition,mnogo fleksibilniji od dvbdream-a.
Ma nisam je prodao ...imam je veoma dugo jos iz zlatnog perioda kada je moglo skoro sve da se gleda...pa dzabe mi stariji vplug treba to sve da sljaka sa 2.4.6 kod mene na win7 sve radi ..imao sam i ja taj problem al sam ga resio sa ubacivanjem libeay.32 dll fajlom...na xp-u izgleda ne moze...hvala u svakom slucaju...
:: Verovatno si prodao,al aj da kažem.Probaj sa nekom drugom,starijom verzijom vplug-a,možda ta koju koristiš nije dobra.A ionako nema ništa da se gleda,osim par kanala iz Bulsat paketa.Baš zbog takvih stvari ss2 nikada nisam koristio za tv,samo za offline download :: :: Edit:ako ti titlovi nisu primarni ubaci altdvb iili altdvb star edition,mnogo fleksibilniji od dvbdream-a :: :: ::
Ma izvini tek sad vidim da sam napisao prodao a mislio sam probao,greška u kucanju :).Mislio sam ranija verzija vplug pa samo svež softcam ubaci,dođe na isto.
Broj postavljenih tema: 60395. Broj poslatih odgovora: 647414. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.